Platform for flyer automation

Brochure Builder

Krijg meer controle op
je planning- en contentcreatieprocessen

Met behulp van Brochure Builder kunnen marketing- en productmanagement-afdelingen alle digitale content beheren en creëren die nodig is voor marketingcampagnes en productpromotie voor e-commerce, de website, brochures en app’s.

Medewerkers kunnen zelf eenvoudig automatisch Adobe InDesign documenten en PDF-en , zoals brochures en catalogi, maken zonder tussenkomst van vormgevers.

Door het geïntegreerde DAM (beeldbank) en door de integratie met jouw PIM (Product Informatie Management platform)  zijn alle beelden en productinformatie altijd direct beschikbaar voor publicatie.

hoogvliet flyer - admin

Intelligente templates

Met behulp van intelligente templates worden brochures en POS materiaal automatisch gegenereerd. Correcties kunnen worden aangebracht in de bronbestanden en worden automatisch geplaatst in de lay-out – tot aan de laatste wijzigingen. Alle betrokken partijen kunnen pagina’s bekijken, aanpassingen maken en item-posities wijzigen zonder de hulp van designers. Zo heeft iedereen altijd en overal toegang tot de laatste versie, waardoor dit proces veel efficiënter wordt.

Publication Organiser totaal - admin

Digital Asset Management

Met behulp van de geïntegreerde DAM en PIM kun je beelden en productinformatie toevoegen of wijzigen.

Workflow for Content Creation

Met behulp van de workflow & editor kunnen alle betrokkenen advertenties en pagina’s bekijken, aanpassingen maken en posities wijzigen en goedkeuren. Wijzigingen in de layout kunnen in de workflow aangevraagd worden bij vormgevers. Deze wijzigingen kunnen via het platform bekeken en goedgekeurd worden.

Platform for Content Orchestration

Qonqord content orchestration process - admin
Qonqord Publication organiser - admin

Brochure Builder (Publication Organiser)
automatische opmaak met behulp van intelligente templates

Met InDesign Automation kun je enorm veel tijd en kosten besparen op DTP-werk en de doorlooptijden van publicaties enorm verkorten.

 

manage 2 - admin

Case: Yamaha

Het Europese hoofdkantoor van Yamaha Motor Europe (YME) coördineert alle sales- en marketingactiviteiten voor de Europese markt. YME vermarkt o.a. motorfietsen, buitenboordmotoren, waterscooters en sneeuwscooters in 26 Europese landen. 

Afspraak maken