Adobe InDesign automation

qonqord art2 - admin

Adobe Indesign Automation

Automatische opmaak

Met de paginator kun je gestructureerde databestanden uit een PIM system of ander bronsysteem, met behulp van intelligente templates, automatisch opmaken in Adobe InDesign. Prijs- en productaanpassingen kunnen tot het laatste moment automatisch worden doorgevoerd.

Qonqord werkt voor onder anderen:

Paginaplanning

Met de paginator kunnen marketingmanagers en category managers via een webportaal brochures, folders, datasheets en catalogi automatisch opmaken. Hier hoeft geen DTP’er tussen te komen.

Intelligente templates

Pagina’s kunnen volledig automatisch worden opgemaakt op basis van intelligente templates. Vormgevers kunnen zich volledig concentreren op de layout zonder zich om content te hoeven bekommeren.

DAM & Content creatie

De paginator heeft een standaard integratie met DAM voor het beheren en ontsluiten van beelden voor publicaties. Beelden worden automatisch in het juiste formaat uitgeserveerd naar printuitingen en websites.

Workflow

Middels de geïntegreerde workflow module werken alle stakeholders, zoals productmanagers, inkoop en marketing samen met vormgevers aan de opbouw en goedkeuring van de publicaties.

Online editor

Met de online editor kun je aanvullende content, zoals stories en visuals, toevoegen aan de productinformatie die uit het bronsysteem komt.

Automatische opmaak

Qonqord helpt je bij het afstemmen van de data source, de beeldinformatie, het maken van templates, het taggen van de datavelden en het bedenken en toepassen van de automatische opmaakregels.

Qonqord Publication organiser - admin

Publication Organiser

Ons platform combineert workflow voor medianeutrale contentcreatie, met InDesign automatisering en DAM. Met Publication Organiser bespaar je tijd en kosten voor creatie en je kunt de doorlooptijden van publicaties drastisch verkorten.

Wat betekent dit voor jouw organistatie?

Content maken en hergebruiken
Versnellen van time to market
Repeterende opmaakprocessen
Mogelijkheden voor cross selling
Bewaking van huisstijl

Cases

Qonqord Sky Assets - admin

Sky en Digital Asset Management

Sky is een Europa’s toonaangevend entertainmentbedrijf dat 21 miljoen klanten in …

Show case ...
Qonqord content orchestration for Next Retail - admin

Content Orchestration bij Next Retail

Next Retail is een multinationale Britse retailer van kleding-, schoenen- …

Show case ...
Graphit_Casa_digitalassetmanagement

CASA

Casa is een winkelketen met decoratieve en huishoudelijke artikelen alsmede huishoudtextiel en …

Show case ...

Meer weten?

Ook media neutrale content creëren via de workflow? We maken graag een afspraak met je om de mogelijkheden voor jouw organisatie te bespreken.