Adobe Training

Blijf up to date van de nieuwste versies van Adobe Creative Cloud! Jeroen brengt je up to date met de nieuwste updates van Adobe 2023. Meld je snel aan voor één van de verschillende datums!
mogelijkheden - admin
adobebeeld - admin

Adobe training door Jeroen Duller

Tijdens de training Creatief DTP brengen wij uw skills up to date met de nieuwste versies van Adobe Indesign, Photoshop, Premiere Pro & Illustrator. Jeroen Duller neemt je in een X aantal daagse cursus mee met de nieuwste functies van Adobe en hoe deze in te zetten, zodat je na de training weer het maximale uit je workflow kan halen.
logos - admin

Datum::
21 oktober 2023

Voor wie:
Art directors, designers, dtp’ers

Waar:
Hiversum HQ Qonqord

Witte kruislaan 55A

top - admin

Aanmeldformulier

Cursus:

Cases

qonqord art7 - admin

Publisher Impresa in Portugal – Video Testimonial

“Met Woodwing als ons nieuwe publicatiesysteem hebben we de flexibiliteit om de productie van alle huidige en toekomstige titels in print, online en digitaal op een efficiënte en transparante manier af te handelen”

Show case...
Prelum Qonqord PublishOne 2 2 - admin

Prelum innoveert productieproces samen met Qonqord

Prelum Uitgevers heeft in samenwerking met system integrator Qonqord het contentplatform PublishOne succesvol geïmplementeerd. Hiermee heeft Prelum haar productieproces zo optimaal en efficiënt mogelijk gestroomlijnd.

Show case...
Qonqord Sky Assets - admin

Sky en Digital Asset Management

De redactie van Sky is verantwoordelijk voor het beheer en de distributie van alle programmabeelden voor SKY en NOW TV.
De digital asset management oplossing stelt niet alleen teams in de hele organisatie in staat om veel efficiënter en effectiever te werken, het maakt ook het redactieteam vrij, waardoor ze de creatie van nieuwe programmabeelden aanzienlijk kunnen versnellen.

Show case...
top - admin

Afspraak maken