Amazon
Web Services

Onze cloud service provider

pngwing.com - admin

Qonqord laat uitgevers en merken beter presteren met AWS

Qonqord is een Platform Service Provider die een modulair platform aanbiedt voor Contentcreatie, Contentbeheer en Contentdistributie. Ons Europese klantenbestand bestaat uit grote uitgeverijen en mediabedrijven, retailers en groothandelaars, reclamebureaus, musea en overheidsorganisaties.

 

Qonqord en AWS

Qonqord werkt nauwe samen met AWS. We geloven sterk in de filosofie van Amazon met het modulair kunnen integreren van software services met  AI-ondersteuning. Met hulp van Amazon heeft Qonqord een nieuw toekomstbestendig, volledig cloudbased, stabiel, snel, schaalbaar en veilig platform ingericht om te kunnen voldoen aan de behoeften van onze klanten op het gebied van digitale transformatie. Zo voorkomen we onnodige server- en storagekosten en maken we altijd gebruik van de nieuwste technologieën. Microservices, vormen de kern van onze technology stack. Al naar gelang jouw behoeften kunnen we eenvoudig de juiste services via ons platform beschikbaar stellen voor jouw content-processen.

Qonqord AWS services

Qonqord biedt allerlei aanvullende micro services zoals het maken van PDF’s, (brand-)portals, dashboards, color management, bijsnijden van afbeeldingen, AI, en contentdistributie in combinatie met ons centrale Platform for Content Orchestration, gebaseerd op Workflow voor contentcreatie-, CMS-, DAM- en Contentdistributie- software van de belangrijkste Qonqord partners, WoodWing, Adobe en Amazon.

Het Qonqord platform faciliteert:

  • 24/7 content- creatie, content-management en content-distributie
  • Geautomatiseerde en veilig beheerde omgeving
  • Flexibele up- en downscale mogelijkheden

Hierdoor realiseren we: 

  • Verlaagde operationele kosten
  • Versnelde time to market
  • Meer meer sales

De agnostische platform modules van Qonqord kunnen worden geïntegreerd met een breed scala aan oplossingen voor content creatie en content management. Dit garandeert soepele modulaire implementaties bij onze klanten, gebruikmakend van een technology die volledig is gebaseerd op API’s en Amazon Micro Services.

Met AWS kunnen we onze klantprocessen op de meest efficiënte manier orkestreren.

Qonqord create manange distribute infographic 2024 ring 2 1.png v2.1 1 2048x2048 1 - admin
Create, Manage, Distribute

Afspraak maken