Branches

Brands

Aangezien steeds meer mensen content digitaal consumeren stappen veel uitgevers over op een digital first benadering.

Het efficiënt creëren van content is essentieel om te kunnen concurreren binnen de hedendaagse markt. Door het stroomlijnen van contentprocessen en ondersteuning met workflow kunnen teams binnen korte tijd content creëren voor print, voor web en voor app.

Lees meer: Workflow voor multichannel contentcreatie

Ook medianeutraal content creëeren en multichannel publiceren?

In de white paper lees je hoe bureaus DAM inzetten voor een betere klantenondersteuning.

Boerderij/Misset

Misset Uitgeverij is uitgever van de meest toonaangevende titels binnen de agrarische sector. Met 140 enthousiaste professionals werkt Misset aan de magazines, websites, diensten en evenementen van Boerderij, Boerderij Vandaag, Food&Agribusiness, Pluimveehouderij, Groenten & Fruit, Trekker, Traktorpool, Future Farming, All About Feed, Dairy Global, Pig Progress, Poultry World.
Qonqord Sky Assets - admin
Brands

Sky en Digital Asset Management

De redactie van Sky is verantwoordelijk voor het beheer en de distributie van alle programmabeelden voor SKY en NOW TV.
De digital asset management oplossing stelt niet alleen teams in de hele organisatie in staat om veel efficiënter en effectiever te werken, het maakt ook het redactieteam vrij, waardoor ze de creatie van nieuwe programmabeelden aanzienlijk kunnen versnellen.

Show case ...
Graphit_Casa_digitalassetmanagement
Adobe InDesign Automation

CASA

Casa heeft een interne vormgeef- en fotostudio die dagelijks alle wervende content voor de website en voor de huis-aan-huis folders creëert. Gezien het grote en steeds veranderende assortiment was het essentieel een beeldbank, ofwel een digital asset management-systeem op te zetten voor het beheren en publiceren van alle content voor de website, de folders en voor het Point of Sale-materiaal.

Show case ...

Afspraak maken