Branches

Uitgevers magazines & kranten

Uitgevers magazines & kranten

Aangezien steeds meer mensen content digitaal consumeren stappen veel uitgevers over op een digital first benadering.

Michel Buyvoets van Misset:

“We hebben gekozen voor een platform waarbij WoodWing Studio en WoodWing Assets het hart vormen van onze multimediale content-creatie”.

Het efficiënt creëren van content is essentieel om te kunnen concurreren binnen de hedendaagse markt. Door het stroomlijnen van contentprocessen en ondersteuning met workflow kunnen teams binnen korte tijd content creëren voor print, voor web en voor app.

Lees meer: Workflow voor multichannel contentcreatie

Wil je ook medianeutraal content creëeren en multichannel publiceren?

Case: Boerderij/Misset

Misset Uitgeverij is uitgever van de meest toonaangevende titels binnen de agrarische sector. Met 140 enthousiaste professionals werkt Misset aan de magazines, websites, diensten en evenementen van Boerderij, Boerderij Vandaag, Food&Agribusiness, Pluimveehouderij, Groenten & Fruit, Trekker, Traktorpool, Future Farming, All About Feed, Dairy Global, Pig Progress, Poultry World.
elsevier - admin
Digital Asset Management

EW/ELSEVIER WEEKBLAD multichannel publishing

Lees in deze case hoe Qonqord samen met Elsevier voor een eenduidige multichannel publishing werkwijze heeft gekozen. Op eenvoudige wijze kunnen nu vanuit het redactionele proces voor de magazines, artikelen naar de websites geplaatst worden. Daarbij was een belangrijke eis dat men het volledige IT beheer van het platform aan Qonqord wilde uitbesteden.

Show case ...
qonqord art7 - admin
Content Orchestration

Publisher Impresa in Portugal – Video Testimonial

“Met Woodwing als ons nieuwe publicatiesysteem hebben we de flexibiliteit om de productie van alle huidige en toekomstige titels in print, online en digitaal op een efficiënte en transparante manier af te handelen”

Show case ...
Content Orchestration
Digital Asset Management

Audax Publishing, media neutraal content maken en multichannel publishing

Om snel en flexibel te kunnen werken, klopte Audax Publishing aan bij Qonqord om een redactionele workflow voor multichannel publishing in te richten. De behoefte was om redacteuren, vormgevers en uitgevers beter met elkaar samen te laten werken, zowel op de zaak als vanuit huis.

Show case ...

Afspraak maken