Reclamebureaus

Reclamebureaus

Het medialandschap verandert razend snel. Merken voeren campagnes op dagbasis en hebben voortdurend mooi artwork nodig om consumenten on- en offline te verleiden. Klanten verwachten dat ze online inzage hebben in hun artwork en dit slim kunnen inzetten voor hun campagnes. Een DAM platform en workflowondersteuning zijn hiervoor onmisbaar.

Thomas Brovst van Creative Zoo Kopenhagen:

“Een van de belangrijkste problemen die we voor onze klanten oplossen, is dat we hun workflows stroomlijnen en waar mogelijk automatiseren door middel van ons workflow en DAM platform”. 

Workflow-ondersteuning en Digital Asset Management zijn voorwaarde voor bureaus om klanten efficiënt te kunnen ondersteunen bij hun dagelijkse marketingactiviteiten. Denk hierbij enerzijds aan het samenwerken bij het creëren en goedkeuren van nieuw artwork. Denk anderzijds aan bijvoorbeeld de mogelijkheden voor klanten om hun marketing assets te kunnen delen binnen hun organisatie en met dealers en distributeurs.

Ook kunnen we helpen bij het automatiseren van de repeterende opmaak van bijvoorbeeld huis aan huis folders, POS en catalogi.

Case: Hoe Creative Zoo content orkestreert voor nieuw klantsegmenten

Creative Zoo – een toonaangevend merkbureau in Denemarken – een voorbeeld van een bureau dat zich richt op duurzame inkomstenstromen. Thomas Brovst, Digital Transformation Specialist, en Hans-Georg Hansen, Senior Adviser on Communications, leggen uit hoe Creative Zoo uitdagingen aangaat en floreert in een competitieve omgeving.
Group 76 1 - admin

Content orchestration for Yamaha Motor Europe for online and offline marketing for 27 markets

Het Europese hoofdkantoor van Yamaha Motor Europe (YME) coördineert alle sales- en …

Show case ...
Qonqord content orchestration creative zoo 1 - admin

Hoe Creative Zoo content orkestreert voor nieuw klantsegmenten

Creative Zoo – een toonaangevend merkbureau in Denemarken – een …

Show case ...

Afspraak maken