Branches

Reclamebureaus

Reclamebureaus

Het medialandschap verandert razend snel. Merken voeren campagnes op dagbasis en hebben voortdurend mooi artwork nodig om consumenten on- en offline te verleiden. Klanten verwachten dat ze online inzage hebben in hun artwork en dit slim kunnen inzetten voor hun campagnes. Een DAM platform en workflowondersteuning zijn hiervoor onmisbaar.

Thomas Brovst van Creative Zoo Kopenhagen:

“Een van de belangrijkste problemen die we voor onze klanten oplossen, is dat we hun workflows stroomlijnen en waar mogelijk automatiseren door middel van ons workflow en DAM platform”. 

Workflow-ondersteuning en Digital Asset Management zijn voorwaarde voor bureaus om klanten efficiënt te kunnen ondersteunen bij hun dagelijkse marketingactiviteiten. Denk hierbij enerzijds aan het samenwerken bij het creëren en goedkeuren van nieuw artwork. Denk anderzijds aan bijvoorbeeld de mogelijkheden voor klanten om hun marketing assets te kunnen delen binnen hun organisatie en met dealers en distributeurs.

Ook kunnen we helpen bij het automatiseren van de repeterende opmaak van bijvoorbeeld huis aan huis folders, POS en catalogi.

Case: Hoe Creative Zoo content orkestreert voor nieuw klantsegmenten

Creative Zoo – een toonaangevend merkbureau in Denemarken – een voorbeeld van een bureau dat zich richt op duurzame inkomstenstromen. Thomas Brovst, Digital Transformation Specialist, en Hans-Georg Hansen, Senior Adviser on Communications, leggen uit hoe Creative Zoo uitdagingen aangaat en floreert in een competitieve omgeving.
digital asset management swinkels qonqord - admin
Brands

Waarom Swinkels Family Brewers werkt met Digital Asset Management van Qonqord

Het beheren, wereldwijd ontsluiten van de digitale marketing content en het bewaken van de huisstijl van alle on- en offline communicatie is essentieel voor de globale marketing campagnes en merk consistentie van Bavaria. Lees hier hoe Digital Asset Management de afdeling Global Product Management hierbij helpt.

Show case ...
altaviasumis blog header - admin
Brands

Hoe Altavia Unite Rabobank heeft geholpen met het orkestreren van haar contentcreatie

Onlangs heeft Altavia Unite een bestaande relatie met Rabobank, een van de grootste coöperaties van Nederland met bijna twee miljoen leden, opnieuw geactiveerd om de productie van haar ledenblad Rabo & Co op zich te nemen.

Show case ...
yamaha 1024x465 1 - admin
Adobe InDesign Automation

Content orchestration for Yamaha Motor Europe for online and offline marketing for 27 markets

Yamaha Motor Europe bedient met het platform for content orchestration, Publication Organiser, 24/7 distribiteurs en dealers in 27 Europese landen met volledige gelokaliseerde marketingmaterialen. Daarnaast wordt alle visuele content beheerd in de geïntegreerde Digital asset management module en ontsloten naar de website en de pressroom. Door het inzetten van het platform heeft Yamaha enorm kunnen besparen op de operationele kosten en is de time to market van product releases en campagnes drastisch verkort.

Show case ...

Afspraak maken