Branches

Retail, Groothandel & industrie

Retail, Groothandel & industrie

Content Orchestration is voorwaarde voor gestroomlijnde contentcreatie- en distributie- processen. Daarom noemen we deze processen ook wel de marketing supply chain.

Voor het promoten van je producten online op je website en je webshop, maar ook offline in folders, catalogi en POS-materiaal wil je op ieder moment visuals en artworks kunnen hergebruiken of creëren.
Qonqord biedt het platform voor het orkestreren van alle content en  zorgt voor de integratie met backoffice systemen zoals PIM, met de webshop, met de website en voor geautomatiseerde publicaties naar print, PDF  en app.

Publication Organiser

Publication Organiser, het platform voor content orchestration combineert drie modules:

Workflow voor multichannel contentcreatie
Adobe InDesign automation
DAM

Met Publication Organiser bespaar je tijd en kosten voor creatie en je kunt de doorlooptijden van publicaties drastisch verkorten. Lees in de white paper meer over wat het platform voor jou kan betekenen.

Platform for Content Orchestration

Qonqord content orchestration process - admin

Case: Yamaha

Het Europese hoofdkantoor van Yamaha Motor Europe (YME) coördineert alle sales- en marketingactiviteiten voor de Europese markt. YME vermarkt o.a. motorfietsen, buitenboordmotoren, waterscooters en sneeuwscooters in 26 Europese landen. 

manage 2 - admin
Detailresult Groep Graphit - admin
Adobe InDesign Automation

DekaMarkt-Dirk van den Broek

Voor het beheren en distribueren van alle beeldmateriaal en artwork heeft Detailresult gekozen voor Woodwing Assets.
Daarnaast worden worden de huis aan huis folders met behulp van Adobe InDesign en Paginator (EasyCatalog) semi-automatisch opgemaakt.

Show case ...
digital asset management swinkels qonqord - admin
Brands

Waarom Swinkels Family Brewers werkt met Digital Asset Management van Qonqord

Het beheren, wereldwijd ontsluiten van de digitale marketing content en het bewaken van de huisstijl van alle on- en offline communicatie is essentieel voor de globale marketing campagnes en merk consistentie van Bavaria. Lees hier hoe Digital Asset Management de afdeling Global Product Management hierbij helpt.

Show case ...
Graphit Hoogvliet Zoetermeer - admin
Adobe InDesign Automation

Hoe Hoogvliet door content orchestration veel meer grip heeft op haar weekcampagnes

Iedere week verspreidt Hoogvliet Supermarkten een huis-aan-huis-folder, waarin alle weekaanbiedingen staan. Lees in deze klantcase hoe Hoogvliet samen met Qonqord het publicatieproces van haar weekcampagnes zowel online als offline verregaand heeft geautomatiseerd door content orchestration, digital asset management en workflow management.

Show case ...

Afspraak maken