Retail, Groothandel & Industrie

Retail, Groothandel & industrie

Voor het genereren van meer sales moeten on- en offline ervaringen naadloos op elkaar aansluiten. Bij Qonqord staan we klaar om jouw organisatie te helpen om zo slim mogelijk inspirerende content te creëren en samen te stellen voor al jouw touchpoints.

We make brands perform better

We make brands perform better

Voor het genereren van meer sales moeten on- en offline ervaringen naadloos op elkaar aansluiten. Bij Qonqord staan we klaar om jouw organisatie te helpen om zo slim mogelijk inspirerende content te creëren voor al je touchpoints.

Qonqord helpt bij het orkesteren van contentcreatieprocessen. We zien vaak verschillende teams onafhankelijk van elkaar werken aan contentuitingen voor de website, voor social en voor offline. Hierbij gaat veel tijd verloren aan onnodige repetitieve werkzaamheden.

Als C-level executive in retail, biedt Qonqord je een partnerschap dat niet alleen helpt bij het stroomlijnen van contentprocessen, maar ook helpt bij het 24/7 genereren van meer sales door ultieme klantervaringen.

Qonqord makes brands perform better.

Platform for content orchestration

Qonqord verenigt mensen en technologie met als doel gestroomlijnde workflows voor alle content teams. Ons platform voor content orchestration integreert met ieder Product Informatie Management (PIM), ons Digital Asset Management (DAM) en Content Management Systeem (CMS) tot één efficiënt geheel. In dit platform beheer je assets en layouts in het DAM, terwijl het PIM zorgt voor accurate productdata en prijzen. Het CMS zorgt voor de storytelling content.

Adobe InDesign automation is een cruciaal onderdeel van ons platform. Onze geavanceerde InDesign integratie automatiseert veelvoorkomende repeterende layout werkzaamheden, waardoor jouw team zich kan richten op creativiteit.

Daarnaast is workflow automation een belangrijke pijler van ons platform. Door processen te automatiseren, kunnen jouw teams efficiënter werken, waardoor de tijd tot publicatie aanzienlijk vermindert. Deze automation zorgt voor een naadloze overgang tussen verschillende stadia van contentcreatie en -distributie, wat resulteert in een gestroomlijnde en kosteneffectieve operatie.

Door het optimaliseren van processen kunnen de teams slimmer samenwerken aan het creëren en publiceren van content voor al je touchpoints zowel online als offline. 

Our platform makes brands perform better.

Qonqord PIM DAM CMS 1v3 - admin

De implementatie door onze consultants

De implementatie door onze consultants

Onze consultants zijn dagelijks bezig met het oplossen van ingewikkelde publicatievraagstukken bij mediabedrijven, retailers en groothandels.
Zij kunnen ook jou helpen bij het aanwijzen van knelpunten in de creatie- en publicatieprocessen van jouw organisatie.

Samen bedenken we oplossingen op basis van ons platform voor content orchestration. Daarmee optimaliseren en automatiseren we jouw processen.

Nadat er overeenstemming is over de nieuwe werkwijze helpen we bij de implementatie van de nieuwe workflow.

Op deze manier kunnen jouw content teams 24/7 optimaal samenwerken aan het creëren en publiceren van content.

Our consultants make brands perform better.

Content Orchestration

In de Qonqord Orchestrator komen PIM, DAM en CMS samen in een overzichtelijk platform. De Orchestrator biedt een naadloze integratie van alle essentiële contentbeheerfuncties. De diverse teams werken in het platform samen en kunnen product content, visuele content en storytelling content eenvoudig combineren en uitingen maken die geschikt zijn voor alle touchpoints. De Orchestrator zorgt voor  het automatiseren van repeterende processen zoals het assembleren van alle benodigde content binnen een layout.

Brands perform better by Content Orchestration.

Multichannel content

Het Qonqord-platform voor content orchestration is speciaal ontwikkeld om retailers te ondersteunen bij het snel en effectief publiceren van multichannel content. In een wereld waar snelle time-to-market essentieel is, stelt ons platform je in staat om direct in te spelen op trends en marktontwikkelingen.

Met het platform kun je jouw content moeiteloos aanpassen en verspreiden over verschillende touch points. Of het nu gaat om online of offline publicaties, sociale media of traditionele media, ons platform zorgt voor een gestroomlijnde en coherente aanpak. Dit betekent dat je snel kunt reageren op veranderende marktomstandigheden, zoals productbeschikbaarheid, en je campagnes dienovereenkomstig flexibel kunt aanpassen.

Ervaar hoe Qonqord je helpt om flexibel en dynamisch te blijven in je contentstrategie, waardoor je altijd een stap voor bent op je concurrentie.

Multichannel content creation makes brands perform better.

Case: Yamaha

Het Europese hoofdkantoor van Yamaha Motor Europe (YME) coördineert alle sales- en marketingactiviteiten voor de Europese markt. YME vermarkt o.a. motorfietsen, buitenboordmotoren, waterscooters en sneeuwscooters in 26 Europese landen. 

manage 2 - admin

Case: Albelli

Albelli, een van de snelst groeiende e-commerce bedrijven in Amsterdam, bestaat uit een groep merken die fotoproducten leveren aan meer dan vier miljoen klanten in België, Frankrijk, Duitsland, Noorwegen, Zweden, Nederland en het Verenigd Koninkrijk.

Case: Casa

Casa is een winkelketen met decoratieve en huishoudelijke artikelen alsmede huishoudtextiel en tuin- en interieurmeubelen. Ruim 40 jaar ervaring, meer dan 500 winkels in 11 landen en een webshop met een uitgebreid assortiment maken CASA International tot een toonaangevende speler binnen haar branche. Wekelijks wordt een huis-aan-huis-folder verspreid.

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Wat kunnen we voor jou beteken?

Daar komen we graag achter in een eerste kennismaking! Onze consultants onderscheiden zich door jarenlange ervaring met het verbeteren van publicatieprocessen. Zo leveren wij niet alleen een oplossing, maar vooral de juiste kennis om het platform zo optimaal mogelijk in te zetten. Onze consultants gaan graag de uitdaging aan om te helpen met het oplossen van jouw publicatievraagstukken.

Plan een vrijblijvende kennismaking waarbij samen onderzoeken hoe we jouw processen verder kunnen helpen optimaliseren.

Afspraak maken