Over Qonqord

Orchestrating your content supply chain

Werken bij Qonqord

Qonqord Team

company boven - admin
company - admin

Company

We brengen content en technologie samen en helpen je een sterker merk bouwen

Onze missie

Het orkestreren van de processen rondom contentcreatie en publiceren wordt een steeds grotere uitdaging voor (corporate) uitgevers en merken. Dit wordt veroorzaakt door de enorm groeiende behoefte aan visuele content, het uiteindelijk dagelijks inzetten hiervan op alle relevante mediakanalen en de toenemende complexiteit van deze processen. 

Lenigheid en snelheid van creatie zijn een ultieme randvoorwaarde in de snelheid van soms dagelijkse campagnes. Onze betrokken en bevlogen consultants gaan graag de uitdaging aan, jou te helpen met het versnellen van de creatie- en publicatieprocessen van jouw organisatie.

Dit doen we door alle facetten van content – van asset management, productdata management tot geautomatiseerde opmaak – te orkestreren tot één samenhangend en gebalanceerd proces.

Onze consultants hebben uitgebreide kennis en ervaring – opgedaan bij uitgevers, merken, brancheorganisaties, overheden en bureaus – en helpen je graag grip te krijgen op jouw processen. 
Door het voor jou op maat inrichten en uiteindelijk beheren van een geïntegreerd softwareplatform, zorgen wij ervoor dat jij je volledig kunt richten op het 24/7 creëren en publiceren van je on- en offline merkervaringen.

Content Orchestration

Qonqord  Team

companydame - admin

Onze aanpak

Onze workflow consultants vinden samen met jou de ideale werkwijze en richten de software in. Tijdens dit traject biedt Qonqord naast advisering ook begeleiding en coaching. Zo organiseren we workshops om samen te sparren om huidige processen en de uiteindelijk gewenste werkwijze in kaart te brengen en in te richten.

ROI / ROA

We zijn er trots op dat marketeers, uitgevers en financiële directeuren ons platform waarderen voor wat betreft het verhogen van de ROI en ROA (return on assets).

Afspraak maken