Over Qonqord

Orchestrating your content supply chain

Werken bij Qonqord

Qonqord Team

company boven - admin
company - admin

Company

We brengen content en technologie samen en helpen je een sterker merk bouwen

Onze missie

We make brands & publishers perform better

Het orkestreren van de processen rondom contentcreatie en publiceren wordt een steeds grotere uitdaging voor (corporate) uitgevers en merken. Dit wordt veroorzaakt door de enorm groeiende behoefte aan visuele content, het uiteindelijk dagelijks inzetten hiervan op alle relevante mediakanalen en de toenemende complexiteit van deze processen. 

Lenigheid en snelheid van creatie zijn een ultieme randvoorwaarde in de snelheid van soms dagelijkse campagnes. Onze betrokken en bevlogen consultants gaan graag de uitdaging aan, jou te helpen met het versnellen van de creatie- en publicatieprocessen van jouw organisatie.

Dit doen we door alle facetten van content – van digital asset management, productdata management tot multichannel geautomatiseerd publiceren – te orkestreren tot één samenhangend en gebalanceerd proces.

Connecting brand, content, people and technology

Onze consultants hebben uitgebreide kennis en ervaring – opgedaan bij uitgevers, merken, brancheorganisaties, overheden en bureaus – en helpen je graag grip te krijgen op jouw processen. 
Door het voor jou op maat inrichten en uiteindelijk beheren van een geïntegreerd softwareplatform, zorgen wij ervoor dat jij je volledig kunt richten op het 24/7 creëren en publiceren van je on- en offline merkervaringen.

Content Orchestration

Qonqord  Team

companydame - admin

MVO

Bij Qonqord geloven we in het creëren van een evenwichtige aanpak die prioriteit geeft aan het welzijn van onze mensen, het milieu en onze bedrijfsvoering. We begrijpen dat gelukkige werknemers productieve werknemers zijn, en daarom streven we ernaar om een aangename en collaboratieve werkomgeving te bieden die creativiteit, teamwerk en persoonlijke groei aanmoedigt. We erkennen ook het belang van het verminderen van onze impact op het milieu door werken op afstand te promoten en ons wagenpark over te zetten op emissievrije voertuigen.
Daarnaast zetten we ons in om terug te geven aan de gemeenschap door jaarlijkse donaties te doen aan lokale voedselbanken en door deel te nemen aan vrijwilligersactiviteiten. We begrijpen dat veel mensen het moeilijk hebben en we willen ons steentje bijdragen om mensen in nood te ondersteunen. Onze missie is om een duurzaam bedrijf te creëren dat niet alleen ons bedrijf ten goede komt, maar ook een positieve bijdrage levert aan de samenleving als geheel.

Afspraak maken