De ultieme gids voor Content Orchestration

Content Orchestration is een must-have mindset voor elk bedrijf dat print- en digitale marketing uitingen creëert en verspreidt.

Content orchestration houdt zich bezig met het verbeteren van de samenwerking tussen mensen, processen en technologie in de content supply chain. Content orchestration omvat het herbeoordelen en herontwerpen van processen – en deze ondersteunen met een passende softwarestack – om de business te ondersteunen en processen te optimaliseren.

Als het goed wordt uitgevoerd, verbetert het de prestaties van contentcreatie- en marketingactiviteiten in een reeks KPI’s – van hogere productiviteit en systeemefficiëntie tot grotere merkcreativiteit, consistentie en controle. 

Pre comp 10 1 1 - admin

Qonqord ondersteunt uitgevers en wereldwijde merken al meer dan 15 jaar met het implementeren van contentorkestratiestrategieën en -software platformen.

In deze gids lees je alles wat je moet weten over:

Wat is content orchestration?

Waarom is het belangrijk voor de winstgevendheid van jouw organisatie?

Voor wie is het interessant behalve voor uitgevers, retailers, groothandels en manufacturers?

Wat zijn de randvoorwaarden voor succesvolle implementatie?

Thumbnail Qonqord whitepaper NL The ultimate guide to content orchestration - admin


Share:

Blog

Het Belang van Video in de Digitale Wereld van Vandaag

In een tijd waarin tekstuele content koning lijkt te zijn – mede dankzij tools zoals ChatGPT – blijft video een cruciaal. Wij duiken in het belang van video.

Lees meer..
Blog

De strategische, financiële en operationele voordelen van content orchestration

Executive Briefing: Concurrentievoordeel behalen via je content supply chain:Merken die content effectief gebruiken op meerdere kanalen kunnen profiteren van grote …

Lees meer..
Blog

De kracht van eigen video streamingkanalen voor uitgevers en merken 

In dit blogartikel wat de kracht van een eigen video streamingkanaal interessant is ten opzichte van bekende platforms zoals Vimeo en YouTube.

Lees meer..

Afspraak maken