Gert Blekkenhorst viert 10 jarig jubileum bij Qonqord

Gert Blekkenhorst viert zijn 10-jarig jubileum bij Qonqord. De tijd vliegt voorbij! 10 jaar geleden begon Gert bij PubliQare als consultant. Sindsdien heeft hij talloze klanten geholpen bij het optimaliseren van hun workflow in verschillende projecten. Hij is nieuwe workflow-uitdagingen aangegaan bij verschillende mediabedrijven, van Nederland en België tot Portugal, Denemarken en Zweden. Geen enkel consultancy-vraagstuk of implementatieproject was te groot. Gert is één van onze beste consultants geworden en is daarbij altijd bereid om onze klanten dag en nacht bij te staan. In de loop der jaren heeft Gert een passie ontwikkeld voor complexe workflow- en digital asset management-uitdagingen bij tijdschriften- en krantenuitgevers.

“Wat mijn werk zo leuk maakt,” zegt Gert, “is dat de marktvraag voortdurend verandert. Dit daagt me voortdurend uit om na te denken over complexe automatiseringsproblemen voor onze klanten. In de afgelopen jaren was het bijzonder interessant om na te denken over hoe uitgevers kunnen overschakelen van een print-first benadering naar een digital-first benadering. Ik ben erg nieuwsgierig naar wat de toekomst zal brengen, maar saai zal het zeker niet zijn.”

Share:

Blog

New on board at Qonqord

Hej, mijn naam is Stijn Planckaert en na een buitenlands avontuur van 5 jaar in het idyllische Zweden verhuisden ons …

Lees meer..
Blog

Wat is de beste software voor content orchestration?

Content orchestration is gebaseerd op de heilige drie-eenheid People, Process en Technology. Het is dus belangrijk om vast te stellen …

Lees meer..
Blog

Why would you need a content hub?

Having a strong online presence is crucial for the success of any business. One way to engage with your target audience is by creating a content hub.

Lees meer..

Afspraak maken