Gert Blekkenhorst viert 10 jarig jubileum bij Qonqord

Gert Blekkenhorst viert zijn 10-jarig jubileum bij Qonqord. De tijd vliegt voorbij! 10 jaar geleden begon Gert bij PubliQare als consultant. Sindsdien heeft hij talloze klanten geholpen bij het optimaliseren van hun workflow in verschillende projecten. Hij is nieuwe workflow-uitdagingen aangegaan bij verschillende mediabedrijven, van Nederland en België tot Portugal, Denemarken en Zweden. Geen enkel consultancy-vraagstuk of implementatieproject was te groot. Gert is één van onze beste consultants geworden en is daarbij altijd bereid om onze klanten dag en nacht bij te staan. In de loop der jaren heeft Gert een passie ontwikkeld voor complexe workflow- en digital asset management-uitdagingen bij tijdschriften- en krantenuitgevers.

“Wat mijn werk zo leuk maakt,” zegt Gert, “is dat de marktvraag voortdurend verandert. Dit daagt me voortdurend uit om na te denken over complexe automatiseringsproblemen voor onze klanten. In de afgelopen jaren was het bijzonder interessant om na te denken over hoe uitgevers kunnen overschakelen van een print-first benadering naar een digital-first benadering. Ik ben erg nieuwsgierig naar wat de toekomst zal brengen, maar saai zal het zeker niet zijn.”

Share:

Blog

Wat is Content Orchestration?

Content Orchestration voor beginners:  wat is het en hoe werkt het?  Misschien ben je de term ‘content orchestration’ al eens …

Lees meer..
Blog

De kracht van eigen video streamingkanalen voor uitgevers en merken 

In dit blogartikel wat de kracht van een eigen video streamingkanaal interessant is ten opzichte van bekende platforms zoals Vimeo en YouTube.

Lees meer..
Blog

De strategische, financiële en operationele voordelen van content orchestration

Executive Briefing: Concurrentievoordeel behalen via je content supply chain:Merken die content effectief gebruiken op meerdere kanalen kunnen profiteren van grote …

Lees meer..

Afspraak maken