Karl Lagerfeld

Als een van ’s werelds meest beroemde mode ontwerpers is KARL LAGERFELD wereldwijd bekend om zijn ambitieuze en vooruitstrevende stijl. KARL LAGERFELD levert een brede collectie kleding voor heren en dames, accessoires, tassen, horloges en brillen. In 2014 is de collectie uitgebreid met een geurlijn en in 2015 lanceerde het bedrijf zijn online women’s flagship store via Karl.com. In het voorjaar van 2016 is de merkenportefeuille uitgebreid met een collectie kinderkleding.

De uitdaging

KARL LAGERFELD heeft Qonqord gevraagd hoe de creatieve processen van haar designstudio met een verbeterde infrastructuur ondersteund zouden kunnen worden.

Structuur aanbrengen

Qonqord heeft hiervoor een centrale serveromgeving ingericht waarop de designers kunnen werken en hun bestanden eenvoudig met elkaar kunnen delen. Hiervoor is een nieuwe stabiele en eenvoudig te beheren ICT omgeving gecreëerd. Voor de veiligheid en continuïteit wordt de data gesynchroniseerd naar een extern datacenter. De servers worden door Graphit op afstand beheerd. 
De workout bestond uit:

  • analyse
  • implementatie
  • beheer en onderhoud

We hebben structuur aangebracht door

  • Dedicated service desk
  • Stabiele werkprocessen
  • Veilige dataopslag

Share:

case

VPRO

De VPRO is een moderne crossmediale omroepvereniging met een lange staat van dienst. De VPRO wil de komende jaren een …

Lees meer..
Adobe InDesign Automation

Content orchestration for Yamaha Motor Europe for online and offline marketing for 27 markets

Het Europese hoofdkantoor van Yamaha Motor Europe (YME) coördineert alle sales- en marketingactiviteiten voor de Europese markt. YME vermarkt o.a. motorfietsen, buitenboordmotoren, …

Lees meer..
Brands

Hoe Altavia Unite Rabobank heeft geholpen met het orkestreren van haar contentcreatie

Altavia Unite maakt deel uit van de Altavia Group, een onafhankelijke internationale groep die gespecialiseerd is in communicatie en contentcreatie, …

Lees meer..

Afspraak maken