Media

Publishing & Broadcasting

In het huidige medialandschap vervagen de grenzen tussen kranten- en tijdschriftenuitgevers, online media en broadcasters. Mediabedrijven willen content efficiënt en effectief delen op tv, de website, sociale media en print. Qonqord helpt met het implementeren van workflows voor medianeutrale contentcreatie. Hierdoor kun je 24/7 publiceren op ieder gewenst kanaal.

We make media companies perform better

Bij Qonqord begrijpen we hoe belangrijk het is om digitale en traditionele media naadloos te integreren. Ons platform stelt je in staat om content optimaal te managen, te creëren en te distribueren naar alle mediakanalen.

Teams werken vaak onafhankelijk aan diverse media-uitingen, wat inefficiëntie en tijdsverlies veroorzaakt. Ons doel is deze processen te stroomlijnen en teams samen zo efficiënt mogelijk content te laten creëren en publiceren. 

Voor managers in de media-industrie, biedt Qonqord een partnerschap gericht op het optimaliseren van publicatieprocessen, het versterken van jouw merk en het uitbreiden van het bereik. Ons platform verbetert niet alleen de performance van publiceren, maar maximaliseert ook de impact van jouw media-uitingen.

Qonqord makes media companies perform better.

Platform for content orchestration

Qonqord verenigt mensen en technologie met als doel gestroomlijnde workflows voor alle content teams. 

Het fundament van het platform voor content orchestration is de DAM (Digital Asset Management) module. Hierin worden alle media bestanden gemetadateerd en gemanaged.

De Workflow module beschikt over een online editor waarin teams storytelling content media neutraal creëeren, redigeren, goedkeuren en delen naar alle on- en offline kanalen.

Voor printpublicaties, bijvoorbeeld voor kranten en tijdschriften maken we gebruik van Adobe InDesign Automation. Deze zorgt ervoor dat onnodige repeterende layout- en redactie-processen worden geautomatiseerd.

Het platform zorgt voor verbeterde samenwerking tussen creatieve en redactionele teams. Hierdoor worden doorlooptijden verkort en kan op ieder moment naar ieder kanaal gepubliceerd worden.

Our platform makes media companies perform better.

infographic Qonqord cirkel Final wit - admin

De implementatie door onze consultants

De implementatie door onze consultants

Onze consultants zijn dagelijks bezig met het oplossen van ingewikkelde publicatievraagstukken bij mediabedrijven en merken. Zij kunnen ook jou helpen bij het aanwijzen van knelpunten in de creatie- en publicatieprocessen van jouw organisatie.

Samen bedenken we workflowoplossingen op basis van ons platform voor content orchestration. Daarmee optimaliseren en automatiseren we jouw processen.

Nadat er overeenstemming is over de nieuwe werkwijze helpen we bij de implementatie van de nieuwe workflow.

Op deze manier kunnen jouw content teams 24/7 optimaal samenwerken aan het creëren en publiceren van content.

Our consultants make brands perform better.

Content Delivery Hub

In het Platform voor Content Orchestration creëer en manage je de content voor al je mediakanalen. Door middel van de Content Delivery Hub kun je de content automatisch  distribueren naar alle voorkomende digitale kanalen en end points.

Media Companies perform better by Content Orchestration.

Qonqord infographic content delivery hub

Multichannel content

Het Qonqord-platform voor content orchestration is ontwikkeld om uitgevers en mediabedrijven te ondersteunen bij het snel en effectief publiceren van multichannel content. In een wereld waar actualiteit essentieel is, stelt ons platform je in staat om direct te anticiperen op nieuws dat je wilt op televisie, de website, de krant, tijdschrift en social media.

Ervaar hoe Qonqord je helpt om flexibel en dynamisch te blijven in je contentstrategie, waardoor je altijd een stap voor bent op je concurrentie.

Multichannel content creation makes media companies and publishers perform better.

Case: Audax

Audax, een vooraanstaand Nederlands mediabedrijf, specialiseert zich in het creëren en verspreiden van content over diverse kanalen, waaronder print, online en events. Het staat bekend om zijn neutrale benadering van contentcreatie en expertise in multichannel publishing, waarmee het een breed publiek bereikt. Met een rijk portfolio aan titels en merken bedient Audax diverse lezersgroepen, variërend van lifestyle en entertainment tot literatuur en educatie.

Case: RTL Niews

RTL Nieuws, een prominent onderdeel van RTL Nederland, staat bekend om zijn snelle en diepgaande nieuwsvoorziening aan miljoenen kijkers en lezers via tv, website en apps. Het platform onderscheidt zich door objectieve verslaggeving en uitgebreide analyses over actuele gebeurtenissen wereldwijd.

Case: Linda

LINDA., een toonaangevend Nederlands mediamerk, richt zich op de moderne vrouw met een mix van humor, ontroering en scherpe content. Via het magazine, de website en sociale media bereikt het dagelijks miljoenen lezers en volgers. LINDA. behandelt een breed scala aan onderwerpen, van lifestyle tot maatschappelijke kwesties, en is een pionier in vrouwelijke journalistiek en entertainment.

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Wat kunnen we voor jou beteken?

Daar komen we graag achter in een eerste kennismaking! Wat ons onderscheid van andere Saas oplossingen is de jarenlange ervaring van onze consultants. Zo leveren wij niet alleen een product, maar vooral de juiste kennis Om dit product goed in te zetten. Onze consultants laten dan ook graag hun Visie los op jouw vraagstuk! 

Plan een vrijblijvende kennismaking in waarbij we kijken hoe we jou bedrijf verder kunnen helpen.

Afspraak maken