Met verschillende teams samenwerken aan het creëren van visuele content

Met verschillende teams samenwerken aan het creëren van visuele content voor je website, app, social en print uitingen is voor veel (marketing) organisaties nog steeds een grote uitdaging. Nu we steeds meer vanuit huis werken wordt dit er niet eenvoudiger op.

Wij kunnen het wel degelijk makkelijker voor je maken.

Met behulp van ons DAM & Workflow platform voor content orchestration werken teams naadloos samen, thuis en op kantoor, aan het creëren en publiceren van content voor alle kanalen.

Tekstschrijvers en marketingmensen kunnen teksten en beelden online samenstellen, vormgevers kunnen via de workflow InDesign- en Photoshop bestanden verder vormgeven en ter goedkeuring aanbieden.

Je deelt eenvoudig bestanden via de workflow in plaats van deze onnodig heen en weer te kopiëren via ftp, WeTransfer, Dropbox of mail.

Je hoeft nooit meer onnodig te zoeken naar de juiste goedgekeurde versie van designs en beelden maar kunt snel het juiste bestand vinden op basis van metadata zoals kernwoorden, datum, bewerker et cetera. Ongeacht waar je bent, als je maar toegang tot internet hebt.

Via ons platform kunnen automatisch rendities (afgeleiden) voor de betreffende kanalen worden gemaakt. Dit voorkomt onnodig zware bestanden of te kleine bestanden met een slechte kwaliteit.

Nadat de bestanden zijn goedgekeurd publiceer je ze eenvoudig op het gewenste kanaal. Op basis van statussen kunnen we het publiceren op je website zelfs volledig automatisch laten verlopen.

Door veel efficiënter samen te werken en repeterende processen te automatiseren kun je nadrukkelijk besparen op kosten, sneller reageren op de markt en je huisstijl veel beter bewaken.

Wij leggen graag uit hoe ons platform je hierbij kan helpen. Neem contact op met een van onze sales consultants.

Meer lezen

Woodwing Assets

Woodwing Studio

Onze aanpak

Share:

Digital Asset Management

VPRO Gids kiest voor multichannelplatform: “Qonqord werkt nauw met ons samen en durft eerlijk te zijn”

Recentelijk is de naam ‘Multimediale Uitgeverij VPRO Gids’ in het leven geroepen. Daaruit spreekt een ambitie: naast de papieren gids …

Lees meer..
Graphit_DAM_workflow publishers
Digital Asset Management

De EO maakt bladen met nieuwe workflow en beeldbank van WoodWing.

De Evangelische Omroep (EO) klopte enkele maanden geleden bij ons aan omdat de omroep een partner zocht voor een nieuwe …

Lees meer..
Content Orchestration

Qonqord: de nieuwe naam voor snel en gestroomlijnd content creëren, beheren en publiceren

Een nieuwe website, een nieuwe naam, én een nieuwe locatie: sinds 1 januari is Qonqord in de lucht. Een ambitieuze …

Lees meer..

Afspraak maken