New on board at Qonqord

Hej, mijn naam is Stijn Planckaert en na een buitenlands avontuur van 5 jaar in het idyllische Zweden verhuisden ons gezin en ik even voor de jaarwende terug naar de heimat: België. En bij zo een nieuw hoofdstuk hoort ook een nieuwe job gerelateerde uitdaging en die vond ik bij Qonqord!
 
Content management in z’n vele gedaantes is zowat de rode draad doorheen mijn carrière, maar de laatste jaren bouwde ik een specifieke DAM expertise op. Zowel bij het Zweedse betaalplatform Klarna als bij modegigant H&M maakte ik uitgebreid kennis met de voordelen en mogelijkheden maar ook de potentiële valkuilen van digital asset management. Meteen ook één van de redenen waarom ik voor Qonqord koos: al tijdens onze eerste contacten kon ik me helemaal vinden in de holistische benadering die Qonqord met hun content orkestratie voor ogen heeft. Dat, en het vooruitzicht om te kunnen werken aan diverse uitdagende projecten bij interessante klanten maakten mijn keuze voor Qonqord een no-brainer. Het is dan ook met ontzettend veel goesting dat ik aan de slag ga in een gelijkgezinde omgeving boordevol expertise en knowhow, waar ik vast en zeker zelf verder kan ontwikkelen en met mijn specifieke ervaring aan de klantzijde een meerwaarde kan betekenen.

Meer lezen over het team van Qonqord? Bezoek onze teampagina!

Share:

Blog

De ultieme gids voor Content Orchestration

Content Orchestration is een must-have mindset voor elk bedrijf dat print- en digitale marketing uitingen creëert en verspreidt. Content orchestration …

Lees meer..
Blog

Nieuw aan boord bij Qonqord

Deze zomer is Grzegorz (Greg) Affek ons support team komen versterken Mijn naam is Grzegorz (Greg) AffekIk ben 39 jaar, getrouwd …

Lees meer..
Blog

Wat is Content Orchestration?

Content Orchestration voor beginners:  wat is het en hoe werkt het?  Misschien ben je de term ‘content orchestration’ al eens …

Lees meer..

Afspraak maken