New on board at Qonqord

Mijn naam is Willem Hoogslag, 29 jaar oud, en na een poos in het buitenland gewoond te hebben, woon ik eindelijk weer in Nederland – Utrecht om precies te zijn. Tijdens mijn studie en werk heb ik ervaring opgedaan binnen de IT, Marketing en Finance. Toen ik op zoek was naar een nieuwe uitdaging, kwam ik terecht bij Qonqord. Een warm welkom, een soepele sollicitatieprocedure en een geweldig teamuitje in Noord-Italië later, kwam ik maar al te graag aan boord!


Bij Qonqord kan ik hier snel mijn weg vinden, dit komt dankzij een kennisrijk en zeer ervaren team dat mij graag meeneemt in de wereld van content orchestration. Elke dag leer ik meer over de verschillende facetten waaruit de holistische benadering van Qonqord bestaat. Het is dankzij deze benadering en de hoeveelheid aan in-house kennis dat ik voor Qonqord koos. Hiervoor heb ik waardevolle informatie opgedaan op o.a. het niveau van procesmatig denken, contentcreatie en webapplicaties. Ik ben enorm enthousiast om samen met het team onze kennis op het gebied van workflow en Digital Asset Management (DAM), ook wel content orchestration, toe te passen bij onze klanten. Het is dan ook mijn ambitie om mezelf binnen Qonqord verder te ontwikkelen en door mijn ervaring en kennis van meerwaarde te zijn voor Qonqord en onze klanten.

Share:

Blog

Het Belang van Video in de Digitale Wereld van Vandaag

In een tijd waarin tekstuele content koning lijkt te zijn – mede dankzij tools zoals ChatGPT – blijft video een cruciaal. Wij duiken in het belang van video.

Lees meer..
Blog

Hoe RTL Nieuws WoodWing Assets DAM gebruikt voor beeldbeheer bij televisieuitzendingen

RTL Nieuws is een van de toonaangevende nieuwsorganisaties in Nederland, geroemd om zijn veelzijdige verslaggeving en diepgaande analyses. Een belangrijk …

Lees meer..
Blog

Wie kan me helpen met content orchestration?

Vijf experts die je nodig hebt voor een geslaagde digitale transformatie  Content orchestration is een complex proces waar je deskundige …

Lees meer..

Afspraak maken