New on board at Qonqord

Mijn naam is Willem Hoogslag, 29 jaar oud, en na een poos in het buitenland gewoond te hebben, woon ik eindelijk weer in Nederland – Utrecht om precies te zijn. Tijdens mijn studie en werk heb ik ervaring opgedaan binnen de IT, Marketing en Finance. Toen ik op zoek was naar een nieuwe uitdaging, kwam ik terecht bij Qonqord. Een warm welkom, een soepele sollicitatieprocedure en een geweldig teamuitje in Noord-Italië later, kwam ik maar al te graag aan boord!


Bij Qonqord kan ik hier snel mijn weg vinden, dit komt dankzij een kennisrijk en zeer ervaren team dat mij graag meeneemt in de wereld van content orchestration. Elke dag leer ik meer over de verschillende facetten waaruit de holistische benadering van Qonqord bestaat. Het is dankzij deze benadering en de hoeveelheid aan in-house kennis dat ik voor Qonqord koos. Hiervoor heb ik waardevolle informatie opgedaan op o.a. het niveau van procesmatig denken, contentcreatie en webapplicaties. Ik ben enorm enthousiast om samen met het team onze kennis op het gebied van workflow en Digital Asset Management (DAM), ook wel content orchestration, toe te passen bij onze klanten. Het is dan ook mijn ambitie om mezelf binnen Qonqord verder te ontwikkelen en door mijn ervaring en kennis van meerwaarde te zijn voor Qonqord en onze klanten.

Share:

Blog

De digitale transformatie van kranten- en tijdschriftenmarkt

De Noodzaak van Content Orkestratie. Navigeren door digitale transformatie in media: waarom slimme content creatie cruciaal is In het digitale …

Lees meer..
Blog

De ultieme gids voor Content Orchestration

Content Orchestration is een must-have mindset voor elk bedrijf dat print- en digitale marketing uitingen creëert en verspreidt. Content orchestration …

Lees meer..
Blog

Nieuw aan boord bij Qonqord

Deze zomer is Grzegorz (Greg) Affek ons support team komen versterken Mijn naam is Grzegorz (Greg) AffekIk ben 39 jaar, getrouwd …

Lees meer..

Afspraak maken