New on board at Qonqord

Deze maand is Ali Berdouni als stagiair begonnen bij ons support team

Mijn naam is Ali Berdouni, ik ben 25 jaar en 2de jaars student aan de opleiding AD IT servicemanagement. Ik studeer en werk in sinds mijn zeventiende in verschillende organisaties in de IT.
 
Tijdens het zoeken naar een stageplaats voor mijn afstudeerstage ben ik bij Qonqord terechtgekomen. Bij mijn eerste gesprek wist ik al dat ik mijn afstudeerstage bij Qonqord wilde gaan doen. Bij mijn eerste bezoek werd ik gelijk vriendelijk ontvangen en ontmoette ik het volledige support team. Je kon meteen zien dat men hecht met elkaar is verbonden en goed met elkaar samenwerkt. Dit werd volledig bevestigd sinds mijn eerste dag als stagiair.
Voor mij is dit de eerste keer dat ik stage zal loop bij een bedrijf dat serviceverlening aan mediabedrijven en merken verleent. Met behulp van mijn collega’s heb ik gelijk in de eerste weken al veel geleerd.
Ik ben heel blij met mijn stageplek bij Qonqord en verheug mij erg op de komende periode. Binnen mijn  stageopdracht zal ik helpen om de processen rondom kennismanagement in kaart te brengen en waar mogelijk te verbeteren.

Share:

Blog

Het Belang van een Content Hub, het centrale brein van uitgevers en merken

Een content hub fungeert als het centrale brein van een organisatie, waardoor het beheren, organiseren en distribueren van content op alle touchpoints efficiënter en effectiever ingeregeld kan worden. Een content hub is het fundament voor content orchestration.

Lees meer..
Blog

Het Belang van Video in de Digitale Wereld van Vandaag

In een tijd waarin tekstuele content koning lijkt te zijn – mede dankzij tools zoals ChatGPT – blijft video een cruciaal. Wij duiken in het belang van video.

Lees meer..
Blog

Workflowautomatisering in tijden van economische uitdaging

In een wereld waar economische fluctuaties onvermijdelijk zijn, is het essentieel voor bedrijven om te zoeken naar stabiele en effectieve …

Lees meer..

Afspraak maken