New on board at Qonqord

Deze maand is Ali Berdouni als stagiair begonnen bij ons support team

Mijn naam is Ali Berdouni, ik ben 25 jaar en 2de jaars student aan de opleiding AD IT servicemanagement. Ik studeer en werk in sinds mijn zeventiende in verschillende organisaties in de IT.
 
Tijdens het zoeken naar een stageplaats voor mijn afstudeerstage ben ik bij Qonqord terechtgekomen. Bij mijn eerste gesprek wist ik al dat ik mijn afstudeerstage bij Qonqord wilde gaan doen. Bij mijn eerste bezoek werd ik gelijk vriendelijk ontvangen en ontmoette ik het volledige support team. Je kon meteen zien dat men hecht met elkaar is verbonden en goed met elkaar samenwerkt. Dit werd volledig bevestigd sinds mijn eerste dag als stagiair.
Voor mij is dit de eerste keer dat ik stage zal loop bij een bedrijf dat serviceverlening aan mediabedrijven en merken verleent. Met behulp van mijn collega’s heb ik gelijk in de eerste weken al veel geleerd.
Ik ben heel blij met mijn stageplek bij Qonqord en verheug mij erg op de komende periode. Binnen mijn  stageopdracht zal ik helpen om de processen rondom kennismanagement in kaart te brengen en waar mogelijk te verbeteren.

Share:

Blog

Nieuw aan boord bij Qonqord

In september is Patrick gestart als servicedeskmedewerker bij Qonqord Mijn naam is Patrick Bruggink, 42 jaar en getrouwd met Femke. …

Lees meer..
Blog

Waarom merken en uitgevers steeds meer op elkaar gaan lijken

Merken en uitgevers lijken steeds meer op elkaar in hun marketingstrategieën. Dit komt doordat zowel merken als uitgevers zich realiseren …

Lees meer..
Blog

Wat is er nodig om content orchestration te laten slagen?

Bij een succesvolle content orchestration-strategie draait het om het op elkaar afstemmen van mensen, processen en technologie om contentactiviteiten soepel …

Lees meer..

Afspraak maken