Nieuw aan boord bij Qonqord

Deze zomer is Grzegorz (Greg) Affek ons support team komen versterken

Mijn naam is Grzegorz (Greg) Affek
Ik ben 39 jaar, getrouwd en heb een dochter en een zoon.

De afgelopen tien jaar heb ik gewerkt voor Story House Egmont in Polen, dat deel uitmaakt van de Scandinavische mediagroep Egmont, in de functie van systeembeheerder van de uitgeverij.

Vanaf het allereerste begin van mijn professionele carrière ben ik verbonden geweest aan drukkerijen en uitgeverijen. Ik ben begonnen in een familiedrukkerij in de buurt van Warschau. Hierdoor heb ik veel kennis opgedaan van drukprocessen en de daaropvolgende evolutie met betrekking tot digitalisering.

Vervolgens ben ik bij Egmont terechtgekomen. Hier kon ik mijn professionele carrière verder ontwikkelen en kreeg ik de kans om deel te nemen aan de implementatie van verschillende soorten IT-systemen, waaronder het WoodWing-platform. In deze periode heb ik mijn master informatica behaald. Ik vond de oplossingen die Woodwing bood voor uitgeverijen interessant en was nieuwsgierig om dit terrein verder te verkennen. Omdat ik na verloop van tijd bij Egmont geen nieuwe uitdagingen meer zag, ben ik op zoek gegaan naar een plek waar ik me verder kon ontwikkelen en trainen.

Zo ben ik bij Qonqord terechtgekomen. Na eerst een heel fijn contact te hebben gehad met een aantal applicatie-specialisten bij Qonqord zijn we in contact gebleven en toen er binnen het Support team een vacature ontstond was de cirkel rond.

Bij Qonqord ben ik begonnen aan een nieuw hoofdstuk in mijn professionele carrière. De mensen met wie ik nu werk zijn geweldig en hebben veel kennis van contentcreatie- en publicatieprocessen. Ondanks dat ik uit een ander land kom, voel ik me volledig op mijn gemak. Het voelt alsof je bij een familie hoort hier bij Qonqord.
Ik woon nog steeds in Polen en reis elke twee weken naar Nederland. Samen met mijn vrouw, dochter en zoon overwegen we om naar Nederland te verhuizen.

Bekijk het gehele Qonqord team

Werken bij Qonqord

Share:

Blog

Chili Publish: Efficiënte Content Creatie voor lokale en persoonlijke marketing

Vandaag hebben we deelgenomen aan het jaarlijkse Chili Publish event in Brussel. Inspirerende sessies en praktische cases maakten van dit …

Lees meer..
Blog

Wat is de beste software voor content orchestration?

Content orchestration is gebaseerd op de heilige drie-eenheid People, Process en Technology. Het is dus belangrijk om vast te stellen …

Lees meer..
Blog

Workflowautomatisering in tijden van economische uitdaging

In een wereld waar economische fluctuaties onvermijdelijk zijn, is het essentieel voor bedrijven om te zoeken naar stabiele en effectieve …

Lees meer..

Afspraak maken