New on board at Qonqord

Mijn naam is Vitor Morais, 40 jaar oud en ben getrouwd met Chantal. Samen met mijn dochter Sophia van 7 jaar wonen wij in Zeewolde, Flevoland. Ik ben geboren in Portugal en woon sinds 2013 in Nederland. Ik kwam Qonqord tegen toen ik op zoek was naar een nieuwe baan in een voor mij nieuwe markt en ik werd aangetrokken door het bedrijf en zijn visie op contentorkestratie en automatisering van publicatieprocessen.

Ik heb een consultancy achtergrond op het gebied van procesautomatisering, waar ik me toegelegd heb op het analyseren en verbeteren van productieprocessen en het implementeren van software die klanten internationaal hielp bij het optimaliseren van hun processen en het behalen van verbeterde resultaten.

Ik zie iedere uitdaging telkens weer als een kans om te leren en ik heb grote verwachtingen dat mijn ruim 8 jaar ervaring in procesautomatisering Qonqord en haar klanten kan helpen bij het behalen van mooie resultaten bij het optimaliseren van contentcreatie-, content management- en publicatieprocessen.

Ik kijk er enorm naar uit om samen te gaan werken met mijn nieuwe collega’s en met de klanten van Qonqord.

Share:

Blog

Wat is Content Orchestration?

Content Orchestration voor beginners:  wat is het en hoe werkt het?  Misschien ben je de term ‘content orchestration’ al eens …

Lees meer..
Blog

De vijf grote voordelen van content orchestration die jouw merk misloopt

Content orchestration is het strategisch op elkaar afstemmen van de mensen, processen en technologie die zijn betrokken bij het creëren …

Lees meer..
Blog

Nieuw aan boord bij Qonqord

In september is Patrick gestart als servicedeskmedewerker bij Qonqord Mijn naam is Patrick Bruggink, 42 jaar en getrouwd met Femke. …

Lees meer..

Afspraak maken