New on board at Qonqord

Mijn naam is Vitor Morais, 40 jaar oud en ben getrouwd met Chantal. Samen met mijn dochter Sophia van 7 jaar wonen wij in Zeewolde, Flevoland. Ik ben geboren in Portugal en woon sinds 2013 in Nederland. Ik kwam Qonqord tegen toen ik op zoek was naar een nieuwe baan in een voor mij nieuwe markt en ik werd aangetrokken door het bedrijf en zijn visie op contentorkestratie en automatisering van publicatieprocessen.

Ik heb een consultancy achtergrond op het gebied van procesautomatisering, waar ik me toegelegd heb op het analyseren en verbeteren van productieprocessen en het implementeren van software die klanten internationaal hielp bij het optimaliseren van hun processen en het behalen van verbeterde resultaten.

Ik zie iedere uitdaging telkens weer als een kans om te leren en ik heb grote verwachtingen dat mijn ruim 8 jaar ervaring in procesautomatisering Qonqord en haar klanten kan helpen bij het behalen van mooie resultaten bij het optimaliseren van contentcreatie-, content management- en publicatieprocessen.

Ik kijk er enorm naar uit om samen te gaan werken met mijn nieuwe collega’s en met de klanten van Qonqord.

Share:

Blog

De ultieme gids voor Content Orchestration

Content Orchestration is een must-have mindset voor elk bedrijf dat print- en digitale marketing uitingen creëert en verspreidt. Content orchestration …

Lees meer..
Blog

Wie kan me helpen met content orchestration?

Vijf experts die je nodig hebt voor een geslaagde digitale transformatie  Content orchestration is een complex proces waar je deskundige …

Lees meer..
Blog

Drie merken die succes hebben met content orchestration: voorbeelden van content orchestration uit de praktijk

Ben je benieuwd hoe content orchestration je merk kan helpen slagen in een steeds concurrerendere omgeving? Hieronder vind je ter …

Lees meer..

Afspraak maken