New onboard at Qonqord

Ik ben Tessa Maessen en ik woon vlak aan de kust in Lisse met mijn man, dochtertje en vier kippen. Na mijn studies Scandinavische talen en Neerlandistiek kwam ik terecht bij een literaire uitgeverij als redacteur, waarna ik overstapte naar een juridische uitgeverij en doorgroeide tot content analist en scrum master. De afgelopen jaren heb ik bij als technisch consultant gewerkt bij PublishOne, de ontwikkelaar van het gelijknamige publishing platform. Ik heb dus zowel uitgebreide ervaring als gebruiker van publishing solutions, als met het bedenken van functionaliteiten en maken van oplossingen vóór gebruikers. Bij Qonqord krijg ik de kans om die kennis en ervaring toe te passen als consultant. Ik kijk er enorm naar uit om samen te werken met mijn collega’s en onze klanten, om kennis te delen en nieuwe dingen te leren. Ik sta altijd open voor vragen, ideeën of gewoon een informeel praatje.

Share:

Blog

Wat is Content Orchestration?

Content Orchestration voor beginners:  wat is het en hoe werkt het?  Misschien ben je de term ‘content orchestration’ al eens …

Lees meer..
Blog

Wat is er nodig om content orchestration te laten slagen?

Bij een succesvolle content orchestration-strategie draait het om het op elkaar afstemmen van mensen, processen en technologie om contentactiviteiten soepel …

Lees meer..
Blog

De digitale transformatie van kranten- en tijdschriftenmarkt

De Noodzaak van Content Orkestratie. Navigeren door digitale transformatie in media: waarom slimme content creatie cruciaal is In het digitale …

Lees meer..

Afspraak maken