New onboard at Qonqord

Hallo, mijn naam is Sarah Leemans. Ik ben 42 jaar oud en moeder van 2 tieners en samen met mijn man wonen we in het zonnige België.

Mijn hele carrière heb ik met passie gewerkt als commercieel binnendienst medewerker, waar ik het grootste deel van de tijd de Franse markt bediende. Nadien groeide ik door tot verantwoordelijke voor het commercieel binnendienst team. Tijdens mijn carrière kon je me vinden op internationale handelsbeurzen waar ik ons bedrijf promootte en technisch advies gaf. Ja, steeds meer leren is iets wat me fascineert. Ik probeer zelfs de Kroatische taal te leren.

Toen Qonqord op mijn pad kwam, werd een nieuwe passie geboren. De wereld van software-integratie was nieuw voor mij en daarom ga ik graag dit nieuwe avontuur aan. Ik kijk ernaar uit om in detail alle vaardigheden te leren die mijn collega’s al hebben! Toen ik het Qonqord Team ontmoette, wakkerde hun enthousiasme het mijne aan en ik kon niet wachten om als lid van het team te beginnen!

Als Customer Success Manager voor de regio’s België, Luxemburg en Frankrijk zal ik ervoor zorgen dat uw ontmoeting met het Qonqord Team zo succesvol mogelijk zal zijn! Samen zullen we u de ultieme klantenervaring bieden binnen de orkestratie van uw content! Laten we samen uw werk veel makkelijker maken!

Share:

Blog

Workflowautomatisering in tijden van economische uitdaging

In een wereld waar economische fluctuaties onvermijdelijk zijn, is het essentieel voor bedrijven om te zoeken naar stabiele en effectieve …

Lees meer..
Blog

Content Orchestration, de sleutel tot succes voor moderne retailers

Digitale marketing content is onmisbaar binnen de retailsector. Mensen willen dagelijks verleid worden met attractieve content, zo herkennen en verbinden …

Lees meer..
Blog

Chili Publish: Efficiënte Content Creatie voor lokale en persoonlijke marketing

Vandaag hebben we deelgenomen aan het jaarlijkse Chili Publish event in Brussel. Inspirerende sessies en praktische cases maakten van dit …

Lees meer..

Afspraak maken