New onboard at Qonqord

Hi, ik ben Brent Andries, een 23-jarige Developer uit België – Bornem. Na het afronden van mijn studie IT ging ik op een zoektocht naar een mooie eerste uitdaging als junior Developer. Na een aantal toffe gesprekken ben ik blij deze uitdaging gevonden te hebben bij Qonqord, waar ik met open armen ontvangen werd. Als junior kijk ik alvast uit naar het opdoen van kennis, maar uiteraard ook naar het ontmoeten van mijn nieuwe collega’s en naar het werken aan toffe en boeiende projecten.

Al van kleins af aan heb ik een grootte interesse gehad in technologie, meer bepaald het internet, media en gamen. Deze blijven tot vandaag toch nog wel hobby’s van mij. Het was altijd al een droom om van deze passie mijn beroep te maken, wat Qonqord mogelijk maakte door me een deep-dive in de wereld van content orchestration te geven. Daarom kijk ik niet alleen uit om als persoon en Developer te groeien, maar ook om met Qonqord en al onze klanten mee te groeien.

Share:

Blog

Optimaliseer je Contentcreatieprocessen met Adobe InDesign Server, EasyCatalog en WoodWing Assets

Als je op zoek bent naar manieren om je contentcreatieprocessen te optimaliseren, dan is Adobe InDesign Server een game-changer.

Lees meer..
Blog

Content Orchestration, de sleutel tot succes voor moderne retailers

Digitale marketing content is onmisbaar binnen de retailsector. Mensen willen dagelijks verleid worden met attractieve content, zo herkennen en verbinden …

Lees meer..
Blog

Why would you need a content hub?

Having a strong online presence is crucial for the success of any business. One way to engage with your target audience is by creating a content hub.

Lees meer..

Afspraak maken