New onboard at Qonqord

Hi, mijn naam is Davey Kragting. Per 1 september ben ik bij Qonqord begonnen als Accountmanager. Ik kijk ontzettend uit naar een eerste kennismaking met de klanten van Qonqord en natuurlijk naar de samenwerking met mijn nieuwe collega’s. Ik ben erg enthousiast en vastberaden om mee te bouwen aan het verdere succes van Qonqord.

Ik kom uit de Broadcast/Media branche en heb de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan in: video-creatie, livestream-events, video-workflows en platforms voor playout. Gezien de ambities van Qonqord op dit vlak kan ik de klanten van Qonqord helpen met het optimaliseren van content workflows in het algemeen en video-creatie en playout in het bijzonder.

Mensen helpen om werk processen te optimaliseren, is iets waar ik veel energie van krijg. Ik kijk dan ook ontzettend uit naar de komende leerzame periode binnen Qonqord, en hoop binnenkort veel nieuwe en bestaande opdrachtgevers persoonlijk te mogen ontmoeten. Ik ben verheugd om onderdeel uit te mogen maken van de Qonqord-familie! Op naar een mooie en duurzame samenwerking.

Tot snel.

IMG 2169 - admin

Over Qonqord

Qonqord helpt haar opdrachtgevers met innovatieve workflows die worden afgestemd op de wensen van onze opdrachtgevers. Onze consultants analyseren de werkprocessen en onderzoeken waar mogelijk deze geoptimaliseerd kunnen worden. Dit in combinatie met moderne tooling en (custom) integraties zorgen voor een efficiënter werkproces voor onze opdrachtgevers. 

Benieuwd naar de rest van het team? Bekijk onze teampagina, of kom langs op de kruislaan 55 voor een bakje koffie of thee!

Share:

Blog

Het Belang van een Content Hub, het centrale brein van uitgevers en merken

Een content hub fungeert als het centrale brein van een organisatie, waardoor het beheren, organiseren en distribueren van content op alle touchpoints efficiënter en effectiever ingeregeld kan worden. Een content hub is het fundament voor content orchestration.

Lees meer..
Blog

De ultieme gids voor Content Orchestration

Content Orchestration is een must-have mindset voor elk bedrijf dat print- en digitale marketing uitingen creëert en verspreidt. Content orchestration …

Lees meer..
Blog

Nieuw aan boord bij Qonqord

Deze zomer is Grzegorz (Greg) Affek ons support team komen versterken Mijn naam is Grzegorz (Greg) AffekIk ben 39 jaar, getrouwd …

Lees meer..

Afspraak maken