New onboard at Qonqord

Hi, mijn naam is Davey Kragting. Per 1 september ben ik bij Qonqord begonnen als Accountmanager. Ik kijk ontzettend uit naar een eerste kennismaking met de klanten van Qonqord en natuurlijk naar de samenwerking met mijn nieuwe collega’s. Ik ben erg enthousiast en vastberaden om mee te bouwen aan het verdere succes van Qonqord.

Ik kom uit de Broadcast/Media branche en heb de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan in: video-creatie, livestream-events, video-workflows en platforms voor playout. Gezien de ambities van Qonqord op dit vlak kan ik de klanten van Qonqord helpen met het optimaliseren van content workflows in het algemeen en video-creatie en playout in het bijzonder.

Mensen helpen om werk processen te optimaliseren, is iets waar ik veel energie van krijg. Ik kijk dan ook ontzettend uit naar de komende leerzame periode binnen Qonqord, en hoop binnenkort veel nieuwe en bestaande opdrachtgevers persoonlijk te mogen ontmoeten. Ik ben verheugd om onderdeel uit te mogen maken van de Qonqord-familie! Op naar een mooie en duurzame samenwerking.

Tot snel.

IMG 2169 - admin

Over Qonqord

Qonqord helpt haar opdrachtgevers met innovatieve workflows die worden afgestemd op de wensen van onze opdrachtgevers. Onze consultants analyseren de werkprocessen en onderzoeken waar mogelijk deze geoptimaliseerd kunnen worden. Dit in combinatie met moderne tooling en (custom) integraties zorgen voor een efficiënter werkproces voor onze opdrachtgevers. 

Benieuwd naar de rest van het team? Bekijk onze teampagina, of kom langs op de kruislaan 55 voor een bakje koffie of thee!

Share:

Blog

De toekomst van content management en content orchestration, van AI en AR tot duurzaamheid

Digitale content evolueert voortdurend. Managers en hun teams bij uitgevers en merken staan voor de dubbele uitdaging om niet alleen …

Lees meer..
Blog

Optimaliseer je Contentcreatieprocessen met Adobe InDesign Server, EasyCatalog en WoodWing Assets

Als je op zoek bent naar manieren om je contentcreatieprocessen te optimaliseren, dan is Adobe InDesign Server een game-changer.

Lees meer..
Blog

Wat is de beste software voor content orchestration?

Content orchestration is gebaseerd op de heilige drie-eenheid People, Process en Technology. Het is dus belangrijk om vast te stellen …

Lees meer..

Afspraak maken