Nieuw aan boord bij Qonqord

In september is Patrick gestart als servicedeskmedewerker bij Qonqord

Mijn naam is Patrick Bruggink, 42 jaar en getrouwd met Femke. Samen met onze 3 kinderen – Ryan van 14, Lotte van 6 en Siem van 2 – wonen we in Zelhem, in de mooie Gelderse Achterhoek. 

Qonqord kende ik al een tijdje. Bij twee mediabureaus waar ik werkte, bij Imediate en bij LBL Communicatie & Content, heb ik met het software platform van Qonqord gebaseerd op Woodwing gewerkt. De ervaringen met Qonqord waren in beide gevallen heel positief.

Toen ik halverwege dit jaar op LinkedIn aangaf dat ik op zoek was naar een andere uitdaging, werd ik door Qonqord benaderd om freelance voor hen te komen werken op projectbasis. Dat beviel van beide kanten zo goed, dat we nu een dienstverband zijn overeengekomen.

Mijn ervaringen die ik heb opgedaan met het Workflow- en DAM-platform van Qonqord komen bijzonder goed van pas in de werkzaamheden die ik in mijn rol ga uitvoeren. Ik heb ontzettend veel zin om voor dit mooie bedrijf aan de slag te gaan en mee te helpen bij het dagelijks ondersteunen van klanten met hun workflows bij stuk voor stuk prachtige klanten!

Share:

Blog

De strategische, financiële en operationele voordelen van content orchestration

Executive Briefing: Concurrentievoordeel behalen via je content supply chain:Merken die content effectief gebruiken op meerdere kanalen kunnen profiteren van grote …

Lees meer..
Blog

Drie merken die succes hebben met content orchestration: voorbeelden van content orchestration uit de praktijk

Ben je benieuwd hoe content orchestration je merk kan helpen slagen in een steeds concurrerendere omgeving? Hieronder vind je ter …

Lees meer..
Blog

Wat is de beste software voor content orchestration?

Content orchestration is gebaseerd op de heilige drie-eenheid People, Process en Technology. Het is dus belangrijk om vast te stellen …

Lees meer..

Afspraak maken