Nieuw aan boord bij Qonqord

In september is Patrick gestart als servicedeskmedewerker bij Qonqord

Mijn naam is Patrick Bruggink, 42 jaar en getrouwd met Femke. Samen met onze 3 kinderen – Ryan van 14, Lotte van 6 en Siem van 2 – wonen we in Zelhem, in de mooie Gelderse Achterhoek. 

Qonqord kende ik al een tijdje. Bij twee mediabureaus waar ik werkte, bij Imediate en bij LBL Communicatie & Content, heb ik met het software platform van Qonqord gebaseerd op Woodwing gewerkt. De ervaringen met Qonqord waren in beide gevallen heel positief.

Toen ik halverwege dit jaar op LinkedIn aangaf dat ik op zoek was naar een andere uitdaging, werd ik door Qonqord benaderd om freelance voor hen te komen werken op projectbasis. Dat beviel van beide kanten zo goed, dat we nu een dienstverband zijn overeengekomen.

Mijn ervaringen die ik heb opgedaan met het Workflow- en DAM-platform van Qonqord komen bijzonder goed van pas in de werkzaamheden die ik in mijn rol ga uitvoeren. Ik heb ontzettend veel zin om voor dit mooie bedrijf aan de slag te gaan en mee te helpen bij het dagelijks ondersteunen van klanten met hun workflows bij stuk voor stuk prachtige klanten!

Share:

Blog

Hoe RTL Nieuws WoodWing Assets DAM gebruikt voor beeldbeheer bij televisieuitzendingen

RTL Nieuws is een van de toonaangevende nieuwsorganisaties in Nederland, geroemd om zijn veelzijdige verslaggeving en diepgaande analyses. Een belangrijk …

Lees meer..
Blog

Hoe succesvolle uitgevers en mediabedrijven zich onderscheiden in een volatiele markt

In deze blog duiken we in de belangrijkste onderscheidende elementen van succesvolle uitgevers en mediabedrijven in een volatiele markt.

Lees meer..
Blog

Nieuw aan boord bij Qonqord

Deze zomer is Grzegorz (Greg) Affek ons support team komen versterken Mijn naam is Grzegorz (Greg) AffekIk ben 39 jaar, getrouwd …

Lees meer..

Afspraak maken