Nieuw aan boord bij Qonqord

In september is Patrick gestart als servicedeskmedewerker bij Qonqord

Mijn naam is Patrick Bruggink, 42 jaar en getrouwd met Femke. Samen met onze 3 kinderen – Ryan van 14, Lotte van 6 en Siem van 2 – wonen we in Zelhem, in de mooie Gelderse Achterhoek. 

Qonqord kende ik al een tijdje. Bij twee mediabureaus waar ik werkte, bij Imediate en bij LBL Communicatie & Content, heb ik met het software platform van Qonqord gebaseerd op Woodwing gewerkt. De ervaringen met Qonqord waren in beide gevallen heel positief.

Toen ik halverwege dit jaar op LinkedIn aangaf dat ik op zoek was naar een andere uitdaging, werd ik door Qonqord benaderd om freelance voor hen te komen werken op projectbasis. Dat beviel van beide kanten zo goed, dat we nu een dienstverband zijn overeengekomen.

Mijn ervaringen die ik heb opgedaan met het Workflow- en DAM-platform van Qonqord komen bijzonder goed van pas in de werkzaamheden die ik in mijn rol ga uitvoeren. Ik heb ontzettend veel zin om voor dit mooie bedrijf aan de slag te gaan en mee te helpen bij het dagelijks ondersteunen van klanten met hun workflows bij stuk voor stuk prachtige klanten!

Share:

Blog

De Rol van DAM Consultants bij Qonqord: Optimaliseer je contentcreatieprocessen doormiddel van DAM & Workflow

Inleiding In de huidige digitale wereld is het slim creëren, publiceren en beheren van attractive visuele content belangrijker dan ooit. …

Lees meer..
Blog

De vijf grote voordelen van content orchestration die jouw merk misloopt

Content orchestration is het strategisch op elkaar afstemmen van de mensen, processen en technologie die zijn betrokken bij het creëren …

Lees meer..
Blog

De kansen en bedreigingen van AI voor publishers

Inleiding Artificial Intelligence (AI) wordt voor steeds meer uitgevers een belangrijk topic geworden. AI biedt zowel kansen als bedreigingen voor …

Lees meer..

Afspraak maken