Optimaliseer je Contentcreatieprocessen met Adobe InDesign Server, EasyCatalog en WoodWing Assets

Als je op zoek bent naar manieren om je contentcreatieprocessen te optimaliseren, dan kun je Adobe InDesign Server als automatische opmaak robot inzetten. Vooral als je dit combineert met andere krachtige software zoals EasyCatalog, WoodWing Studio en WoodWing assets. Hieronder gaan we dieper in op hoe deze tools gezamenlijk je workflow naar een hoger niveau kunnen tillen.

Adobe InDesign Server: De Motor van je Content

Adobe InDesign Server automatiseert ontwerp- en lay-outprocessen, waardoor je team meer tijd overhoudt voor creativiteit en strategie. Of je nu catalogi, brochures of magazines produceert, deze serverversie van Adobe InDesign maakt het mogelijk om al deze documenten op een gestroomlijnde en efficiënte manier te genereren. Dat wil zeggen zowel InDesign files als ook PDF files.

EasyCatalog: Data Management Simplified

In veel gevallen moet je werken met grote hoeveelheden data, zoals productinformatie of prijslijsten. EasyCatalog kan hierbij helpen. Deze tool integreert naadloos met Adobe InDesign Server en maakt het eenvoudig om je data te synchroniseren en te beheren. Je kunt in een handomdraai nieuwe versies van je documenten genereren zonder dat je elk detail handmatig hoeft bij te werken.

WoodWing: Content Orchestration

WoodWing Studio is een oplossing die je contentcreatieprocessen orkestreert, van idee tot publicatie. Het stelt teams in staat om samen te werken in een centrale omgeving en kan eenvoudig worden geïntegreerd met zowel Adobe InDesign Server. Hiermee creëer je een gestroomlijnde workflow die zowel tijd als geld bespaart.

De Viervoudige Combinatie

Door WoodWing Studio, WoodWing Assets, Adobe InDesign- en EasyCatalog server te combineren ben je in staat om een uiterst efficiënte en schaalbare contentcreatiepipeline op te zetten. Het WoodWing platform (Assets en Studio)biedt een enorm krachtig platform voor teamcollaboratie, content-creatie, -distributie en -beheer. Adobe InDesign- en -EasyCatalog Server verzorgen de automatische opmaak.

Voor het opmaken van huisaanhuis folders biedt Qonqord op basis van bovenstaande modules nog een extra add on voor paginaplanning, Publication organiser.

Conclusie

Het samenspel van Adobe InDesign Server, EasyCatalog en WoodWing Assets biedt een krachtige oplossing voor bedrijven die hun contentcreatieprocessen willen optimaliseren. Je profiteert van meer efficiëntie, schaalbaarheid, meer ruimte voor creativiteit en een hogere ROI op je investeringen.

Share:

Blog

De strategische, financiële en operationele voordelen van content orchestration

Executive Briefing

Lees meer..
Blog

Workflowautomatisering in tijden van economische uitdaging

In een wereld waar economische fluctuaties onvermijdelijk zijn, is het essentieel voor bedrijven om te zoeken naar stabiele en effectieve …

Lees meer..
Blog

Hoe succesvolle uitgevers en mediabedrijven zich onderscheiden in een volatiele markt

In deze blog duiken we in de belangrijkste onderscheidende elementen van succesvolle uitgevers en mediabedrijven in een volatiele markt.

Lees meer..

Afspraak maken