Software Modules

Het Qonqord Platform is gebaseerd op software modules van onze gerenommeerde software partners en additionele micro services van Qonqord

partners header - admin
partners header - admin

Partners

Partners

Qonqord zet zich in voor verschillende branches….

Partner

Woodwing Studio

WoodWing is internationaal marktleider op het gebied van omnichannel publishing, met robuuste software voor het creëren, managen en publiceren van content voor digitaal en print. Uitgevers, marketeers en media afdelingen zijn met de software oplossingen van WoodWing in staat hoogwaardige branded content te creëren tegen lage kosten en binnen de kortst mogelijke time to market.

Partner

Woodwing Assets

Marketeers zijn voortdurend op zoek naar mogelijkheden om producten sneller te kunnen lanceren en customer engagement programma’s te verbeteren. Met omnichannel communicatie kun je weliswaar makkelijker meer mensen bereiken echter wordt het bewaken van je merkconsistentie een steeds grotere uitdaging. WoodWing Assets digital asset management helpt marketing professionals bij het beheren, samenwerken en distribueren van alle marketing assets en marketing materialen on-message en on-brand. Sneller en eenvoudiger.

Partner

Amazon Web Servers

Bij Qonqord begrijpen we dat continuïteit, flexibiliteit, veiligheid en efficiëntie cruciaal zijn voor uitgevers en merken. Daarom hebben we gekozen voor Amazon Web Services (AWS) als onze hosting partner. AWS biedt ons de schaalbaarheid om continu aan te kunnen passen aan jouw behoeften, strenge beveiligingsmaatregelen voor compliance en een kosteneffectief model. Dit alles maakt het mogelijk voor ons om snelle en betrouwbare diensten te leveren aan onze klanten. Qonqord werkt samen met Xebia als Amazon partner.

Partner

PublishOne

Voor (corporate) uitgevers van educatieve en juridische content Je auteurs hebben een eenvoudige en intuïtieve manier nodig om geweldige content te schrijven. Ze gebruiken graag Word, je hebt XML nodig. Je hebt creatie- en publicatieprocessen nodig die zijn afgestemd op jouw specifieke producten. Je wilt dat je teams in de hele contentketen samenwerken. Je wilt één enkele bron voor al je publicatiekanalen. Daarom gebruiken uitgevers PublishOne.
Partner

Wrike

Het coördineren van je marketingactiviteiten om high-impact, multi-channel online content te creëren met interne teams en externe bureaus is een flinke uitdaging. Wrike is een toonaangevend cloud platform voor het stroomlijnen van de contentcreatie van je campagnes en projecten, het bewaken van de voortgang, het vereenvoudigen van de planning en het beter met elkaar laten samenwerken van teams.

Partner

Dataplan

JournalDesigner is de digitale plank oplossing die volledig geïntegreerd kan worden met oplossingen van WoodWing. Met JournalDesigner kan een redacteur of planner artikelen en advertenties voor een magazine of krant digitaal plannen en managen.

Partner

Adobe

Adobe is wereldwijd marktleider op het gebied van software tools voor creatieve vormgevers. Met de tools van Adobe kunnen brands en uitgevers digitale content manueel en automatisch ontwerpen voor alle media kanalen.

Partner

Enfocus

Enfocus maakt software oplossingen voor het controleren en optimaliseren van PDF bestanden en het automatiseren van grafische productie workflow processen. De oplossingen van Enfocus stroomlijnen het grafische productieproces – van design tot print en verbinden hiermee vormgevers, uitgevers en drukkers. Bekende producten zijn Enfocus PitStop en Switch.

Partner

Vixy

Maakt online video onderdeel uit van uw communicatiestrategie én zoekt u naar mogelijkheden om uw video’s beter te publiceren en laten presteren? Met het VIXY video platform en video player oplossing verhoogt u uw online resultaat. VIXY is het video streaming platform dat één op één integreert met het DAM-systeem van Qonqord. Adaptive bit-rate delivery zorgt ervoor dat afhankelijk van de internetverbinding en het device van de gebruiker altijd de optimale video wordt uitgeleverd. Met het video management systeem kunt u met verschillende gebruikers video’s online beheren, publiceren en analyseren.

Partner

Pixometry

Pixometry (voorheen Elpical Claro) biedt een volledige beeldverwerking workflow, voor het optimaliseren en standaardiseren van beelden. Pixometry analyseert elke afbeelding door een reeks van specifieke parameters en verbetert het beeld met de hoogst mogelijke kwaliteit.

Partner

Chili publish

Met het Creative Automation-platform van CHILI publish kunnen merken en retailers op basis van online templates slim marketing uitingen maken, personaliseren en optimaliseren. Dit voor zowel gedrukte als digitale content voor in de winkel en voor online. 

Chili is geïntegreerd met het DAM platform van Qonqord. Niet getrainde gebruikers kunnen door middel van online templates, eenvoudig advertenties, posters en banners maken zonder tussenkomst van vormgevers.  Chili helpt bij het verkorten van de time to market bij campagnes en het reduceren van kosten voor contentcreatie.

Partner

EasyCatalog

65Bit is de ontwikkelaar van EasyCatalog, een software tool waarmee het mogelijk is om vormgeving in Adobe InDesign te koppelen met gestructureerde databestanden zoals XML, CSV of zelfs directe koppelingen te maken met PIM systemen. EasyCatalog stelt brands in staat prijslijsten, brochures en catalogi automatisch op te maken. Inmiddels is EasyCatalog de wereldwijde standaard voor automatische opmaak op basis van Adobe InDesign.

Partner

Squadra

Squadra is een naam die synoniem staat voor deskundige begeleiding in digitale transformatie en eCommerce/omnichannel strategieën. Met gespecialiseerde units die zich richten op domeinen als Master Data Management, Data Science & Machine Learning, en meer, biedt Squadra een veelzijdig pakket aan diensten om bedrijven vooruit te helpen.

Qonqord en Squadra werken samen voor wat betreft het in kaart brengen van content- en marketingprocessen bij mediabedrijven, retailers, e-tailers en groothandels en het ontwerpen van holistische oplossingen voor procesoptimalisatie voor uitgevers en merken.

Partner

Adobe Creative Cloud

In de designwereld is Adobe Adobe Creative Cloud de standaard. Adobe CC biedt een reeks tools voor creatieve professionals, van grafisch ontwerp tot videobewerking. Adobe InDesign Server richt zich op automatisering en is ideaal voor bedrijven die contentcreatie-processen willen stroomlijnen. Samen vormen ze een krachtige combinatie die zowel creativiteit als efficiëntie verbetert. Deze tools zorgen voor consistentie in je merkuitingen en besparen kosten door tijdrovende taken te automatiseren. Het resultaat is een flexibele, schaalbare en geoptimaliseerde workflow.

Qonqord services

Qonqord Services

Binnen Qonqord hebben we onze eigen services die wij leveren op ons Qonqord platform. 

Afspraak maken