Educatieve & Juridische

Publishing

Jouw auteurs hebben een eenvoudige en intuïtieve manier nodig om mooie content te creëren. Een publicatieproces dat is afgestemd op jouw specifieke producten is essentieel.
Je wilt dat jouw teams in de hele contentketen zo slim mogelijk samenwerken. Één enkele bron voor alle publicatiekanalen, van blog, app of whitepaper tot studieboeken, e-learning, rapporten, romans digitaal en print.

Mediabedrijven

Een efficiënte content supply chain is van levensbelang. Qonqord biedt de efficiëntie die nodig is om de concurrentie voor te blijven.

Create

Jouw teams willen samenwerken in een gestructureerde workflow waarbij alle betrokkenen, van redacteuren tot en met legal, kunnen redigeren en goedkeuren.

Manage

Uiteraard wil je zo slim mogelijk relevante content, teksten en visuals kunnen hergebruiken voor publicaties op de website en in print.

Distribute

Je wilt content éénmaal creëren en automatisch publiceren naar ieder gewenst on- en offline kanaal.

kisspng responsive web design web development website wire mock up 5ac3b2651bb2e9.5018364815227746291135 - admin
bonnrn - admin

Powered By

Publish One

qonqord art8 - admin
Content Orchestration

Hoe Creative Zoo content orkestreert voor nieuw klantsegmenten

Creative Zoo – een toonaangevend merkbureau in Denemarken – een voorbeeld van een bureau dat zich richt op duurzame inkomstenstromen. Thomas Brovst, Digital Transformation Specialist, en Hans-Georg Hansen, Senior Adviser on Communications, leggen uit hoe Creative Zoo uitdagingen aangaat en floreert in een competitieve omgeving.

Show case ...
Graphit_Casa_digitalassetmanagement
Adobe InDesign Automation

CASA

Casa heeft een interne vormgeef- en fotostudio die dagelijks alle wervende content voor de website en voor de huis-aan-huis folders creëert. Gezien het grote en steeds veranderende assortiment was het essentieel een beeldbank, ofwel een digital asset management-systeem op te zetten voor het beheren en publiceren van alle content voor de website, de folders en voor het Point of Sale-materiaal.

Show case ...
porto editora woodwing case study header - admin
Content Orchestration

Uitgever Porto Editora boekt enorme tijdwinst met Woodwing platform

Ontdek hoe Porto Editora zijn auteurs, ontwerpers, fotografen en proeflezers meer tijd geeft om zich te concentreren op de kwaliteit van de content met de hulp van het Woodwing publishing platform.

Show case ...

Afspraak maken