Educatieve & Juridische

Publishing

Jouw auteurs hebben een eenvoudige en intuïtieve manier nodig om mooie content te creëren. Een publicatieproces dat is afgestemd op jouw specifieke producten is essentieel.
Je wilt dat jouw teams in de hele contentketen zo slim mogelijk samenwerken. Één enkele bron voor alle publicatiekanalen, van blog, app of whitepaper tot studieboeken, e-learning, rapporten, romans digitaal en print.

Mediabedrijven

Een efficiënte content supply chain is van levensbelang. Qonqord biedt de efficiëntie die nodig is om de concurrentie voor te blijven.

Create

Jouw teams willen samenwerken in een gestructureerde workflow waarbij alle betrokkenen, van redacteuren tot en met legal, kunnen redigeren en goedkeuren.

Manage

Uiteraard wil je zo slim mogelijk relevante content, teksten en visuals kunnen hergebruiken voor publicaties op de website en in print.

Distribute

Je wilt content éénmaal creëren en automatisch publiceren naar ieder gewenst on- en offline kanaal.

kisspng responsive web design web development website wire mock up 5ac3b2651bb2e9.5018364815227746291135 - admin
bonnrn - admin

Powered By

Publish One

porto editora woodwing case study header - admin
Content Orchestration

Uitgever Porto Editora boekt enorme tijdwinst met Woodwing platform

Ontdek hoe Porto Editora zijn auteurs, ontwerpers, fotografen en proeflezers meer tijd geeft om zich te concentreren op de kwaliteit van de content met de hulp van het Woodwing publishing platform.

Show case ...
Qonqord Sky Assets - admin
Brands

Sky en Digital Asset Management

De redactie van Sky is verantwoordelijk voor het beheer en de distributie van alle programmabeelden voor SKY en NOW TV.
De digital asset management oplossing stelt niet alleen teams in de hele organisatie in staat om veel efficiënter en effectiever te werken, het maakt ook het redactieteam vrij, waardoor ze de creatie van nieuwe programmabeelden aanzienlijk kunnen versnellen.

Show case ...
qonqord art8 - admin
Content Orchestration

Hoe Creative Zoo content orkestreert voor nieuw klantsegmenten

Creative Zoo – een toonaangevend merkbureau in Denemarken – een voorbeeld van een bureau dat zich richt op duurzame inkomstenstromen. Thomas Brovst, Digital Transformation Specialist, en Hans-Georg Hansen, Senior Adviser on Communications, leggen uit hoe Creative Zoo uitdagingen aangaat en floreert in een competitieve omgeving.

Show case ...

Afspraak maken