Qonqord Academy

Om up to date te blijven met de snel veranderende software updates bieden wij trainingen aan, zodat jij elke dag het maximale haalt uit jouw content supply chain.

Trainingen & Workshops

Wij bieden verschillende training aan, zodat onze klanten, maar ook andere geïnteresseerden, altijd up to date blijven van de nieuwe updates. Zo biedt Jeroen Duller Adobe trainingen aan, zodat jouw workflow up to date blijft met de updates van Adobe creative cloud. Guus biedt Machine Learning (AI) trainingen aan, zodat jouw bedrijf de nieuwste AI’s in jouw workflow kan implementeren.

Datum::
21 oktober 2023

Voor wie:
Art directors, designers, dtp’ers

Waar:
Hiversum HQ Qonqord

top - admin

Cases

qonqord art7 - admin

Publisher Impresa in Portugal – Video Testimonial

“Met Woodwing als ons nieuwe publicatiesysteem hebben we de flexibiliteit om de productie van alle huidige en toekomstige titels in print, online en digitaal op een efficiënte en transparante manier af te handelen”

Show case...
Prelum Qonqord PublishOne 2 2 - admin

Prelum innoveert productieproces samen met Qonqord

Prelum Uitgevers heeft in samenwerking met system integrator Qonqord het contentplatform PublishOne succesvol geïmplementeerd. Hiermee heeft Prelum haar productieproces zo optimaal en efficiënt mogelijk gestroomlijnd.

Show case...
Qonqord Sky Assets - admin

Sky en Digital Asset Management

De redactie van Sky is verantwoordelijk voor het beheer en de distributie van alle programmabeelden voor SKY en NOW TV.
De digital asset management oplossing stelt niet alleen teams in de hele organisatie in staat om veel efficiënter en effectiever te werken, het maakt ook het redactieteam vrij, waardoor ze de creatie van nieuwe programmabeelden aanzienlijk kunnen versnellen.

Show case...
top - admin

Afspraak maken