Qonqord Belux

Qonqord Belux

Luxemburgstraat 20
9140 Temse, Belgium

b-sales@qonqord.com

 

Partner

Customer succes

Media & Publishing

Media & Publishing

Qonqord Belux is gespecialiseerd in het stroomlijnen van media-operaties en het beheren van complexe content workflows voor omroepen, media en uitgeverijen. We begrijpen de dynamische aard van media en passen onze oplossingen aan voor efficiëntie en innovatie. Onze technologie vereenvoudigt contentbeheer, verbetert samenwerking en creativiteit in media. We transformeren mediaproductieprocessen, waardoor professionals zich kunnen richten op het creëren van impactvolle content.

Vertrouw op ons om uw mediaproductieprocessen te revolutioneren. Bezoek onze mediapagina voor meer informatie over onze diensten, of neem direct contact met ons op.

Retail &
Wholesale

Qonqord Belux is gespecialiseerd in het automatiseren van retail publicatie workflows, door het aanbieden van geavanceerde oplossingen voor uitdagingen in de industrie. We begrijpen de snelle, competitieve aard van de retail en optimaliseren voorraadbeheer en distributie. Onze tools zorgen voor een naadloze integratie over alle retailkanalen heen, waardoor klantbelevingen worden verbeterd. Onze aanpak is datagestuurd en op maat gemaakt, wat de retailoperaties verhoogt voor maximale winstgevendheid.

Vertrouw op ons om uw retailoperaties te verbeteren, winstgevendheid en marktaanwezigheid te maximaliseren.

Afspraak maken