Qonqord
Brand
Story

Creative content orchestration
brandstory 1 1 1 - admin
Lijnen recht donkergroen - admin
foto - admin
Qonqord verwijst naar de woorden con en chord. Beide woorden zijn muzikale termen die “met” en “akkoord” betekenen. Met wordt bijvoorbeeld gebruikt voor het bepalen van het tempo of de speeltechniek. Een akkoord, in muziek, is een harmonische reeks frequenties die bestaat uit meerdere noten die worden gehoord alsof ze tegelijkertijd klinken. De notenbalk, in de notatie van muziek, bestaat uit vijf parallelle horizontale lijnen die, met een sleutel, de toonhoogte van de muzieknoten aangeven. Zonder de 5 regels in bladmuziek zou er geen muziek zijn geweest; gewoon een warboel van willekeurige geluiden.

You create
We orchestrate

Lijnen recht donkergroen - admin
mask - admin
Qonqord helpt merken om hun contentcreatie- en publicatieprocessen te orkestreren door hun expertise te delen en door softwareplatforms te implementeren met workflow voor teams voor het creëren, beheren en distribueren van content voor alle mediakanalen op een harmonieuze manier. Daarom gebruiken we vijf lijnen in onze branding om de workflows uit te drukken die je helpen bij het structureren en stroomlijnen van je contentcreatieprocessen. Omdat Qonqord klanten in heel Europa bedient, hebben we gekozen voor onze branding voor Europese concertzalen. Concertzalen zijn statig en stralen rust uit. In de chaos van een grote stad, meteen in het oog springen.
Group 527 - admin

Omdat Qonqord klanten in heel Europa bedient, hebben we gekozen voor onze branding voor Europese concertzalen. Concertzalen zijn statig en stralen rust uit. In de chaos van een grote stad, meteen in het oog springen.

Afspraak maken