Qonqord Apps

Het Qonqord Platform for Content Orchestration is gebaseerd op software van onze gerenommeerde softwarepartners. Gekoppeld aan ons cloud platform ontsluiten we allerlei additionele apps om jouw contentcreatieprocessen verder te verbeteren. Deze apps worden gehost in AWS en kunnen volledig worden geïntegreerd in jouw workflow.

Qonqord cloud service V2 - admin
partners header - admin

Qonqord apps

Qonqord apps

Qonqord is committed to various industries….

App (WoodWing Studio, Assets, other)

Brochure Builder

Met behulp van de brochure builder kunnen marketing- en productmanagement-afdelingen digitale content verzamelen, creëren en plannen voor brochures, flyers en catalogi. Marketing en traffic medewerkers kunnen deze uitingen zelf maken met behulp van intelligente online templates zonder tussenkomst van vormgevers. Uiteindelijk kunnen zowel druk-gerede Adobe InDesign-, als ook PDF bestanden worden gegenereerd.

App (WoodWing Studio, Assets, other)

Content Delivery Hub

De Content Delivery Hub (CDH) verzorgt de distributie van digitale content naar alle digitale kanalen. De hub zorgt er voor dat content in juiste formaat uitgeleverd wordt aan websites, portalen, app services en andere digitale end points.

App (WoodWing Assets, other)

E-depot & Preservation

Qonqord biedt een e-depot app ten behoeve van digitale preservering van museale collecties waarin digitale bestanden veilig gearchiveerd en veilig beheerd kunnen worden.

App (WoodWing Assets, other)

IIIF App

De III F App (International Image Interoperability Framework) is een app die ondersteund wordt door de grote internationale culturele instellingen. Met behulp van deze app kun je verregaand inzoomen op digitale beelden van kunstwerken en deze tot op pixel-niveau online bekijken.

App (WoodWing Studio, Assets, other)

Pixometry (voorheen Elpical Claro) biedt een volledige beeldverwerking workflow, voor het optimaliseren en standaardiseren van beelden. Pixometry analyseert elke afbeelding door een reeks van specifieke parameters en verbetert het beeld met de hoogst mogelijke kwaliteit.

App (WoodWing Studio, Assets, other)

PDF Tool kit

Voor het maken van PDF bestanden biedt Qonqord een app waarmee van Adobe Indesign automatisch PDF’s kunnen worden gecreëerd. Dit in verschillende combinaties en formaten. Desgewenst kunnen PDF bestanden ten behoeve van de drukker worden gecertificeerd. De Tool kit distribueert de PDF’s naar de on- en offline kanalen.

App (WoodWing Studio, other)

Word to Digital

Veel auteurs werken met MS Word. Hoe kun je als redacteur deze bestanden zo snel mogelijk gaan gebruiken binnen jouw publicatieplatform? Het omzetten van Word naar het gewenste eindformaat kost vaak veel tijd. Deze app helpt je de Word bestanden op een slimme manier te importeren en om te zetten naar het gewenste formaat. Dit gaat je veel tijd besparen bij het importeren van deze bestanden.

App (WoodWing Studio, Assets, other)

QQ AI Editorial agent

Ontdek onze AI-app voor redactionele processen. Automatiseer vertalingen, genereer koppen, verkort teksten, SEO en suggesties voor verbeteringen. Bespaar tijd en verhoog de efficiëntie van je redactionele taken. Laat onze AI co pilot jouw redactieteam versterken voor hoogwaardige content.

App (WoodWing Studio, Assets, other)

QQ Brand Portal

Qonqord’s Brand Portal biedt een krachtige oplossing voor merken die hun digitale assets efficiënt willen beheren en distribueren. Dit portaal stelt teams in staat om creatieve content en media-assets op een centrale locatie te beheren, waardoor de toegankelijkheid en de consistentie van merkinhoud over verschillende platforms en kanalen worden verbeterd.

Door de integratie met de WoodWing Assets DAM kunnen gebruikers snel en gemakkelijk toegang krijgen tot benodigde assets, deze bewerken en goedkeuren, waardoor de time-to-market voor marketingprojecten aanzienlijk wordt verkort. 

App (WoodWing Assets, other)

QQ DAM Automator

De Qonqord DAM automator, rules engine automatiseert business processen door een reeks vooraf gedefinieerde logische regels op content toe te passen. De engine automatiseert repeterende taken, waardoor complexe processen worden gestroomlijnd. De DAM automator heeft integraties met AI app voor het automatiseren van processen rond o.a. beeldoptimalisatie en metadataherkenning.

App (WoodWing Assets, other)

QQ DAM Task Manager

Als je regelmatig tijd besteed aan steeds dezelfde taken t.a.v. het managen van assets  in je DAM platform, dan gaat de
Qonqord’s Workflow Panel je  veel tijd besparen. Beschouw het Workflow Panel als hulp die jou eenvoudig naar elke fase van een taak leidt via een reeks vooraf gedefinieerde menu-items.

App (WoodWing Assets, other)

QQ DAM Workflow panel

De QQ Workflow panel zorgt ervoor dat teams naadloos met elkaar kunnen samenwerken bij het creeren en hergebruiken van assets.

 

App (WoodWing Studio, Assets)

QQ WoodWing Assets
Mobile App

Deze app maakt het mogelijk over al ter wereld 24/7 beelden, video’s of artwork te bekijken, te delen, te uploaden en te downloaden op mobile devices en tablets.

App (WoodWing Assets)

QQ Cropping app

Met deze app kun je afbeeldingen, op basis van parameters, bijsnijden. Ook kun je batches van beelden op deze manier croppen.

Afspraak maken