Samenwerking Squadra en Qonqord: Digitale Transformatie en Contentorkestratie

Inleiding

In de huidige markt van vandaag is digitale transformatie geen luxe, maar een noodzaak. Daarom zijn Qonqord en Squadra een samenwerking aangegaan die is gericht op het in kaart brengen van content- en marketingprocessen bij mediabedrijven, retailers, e-tailers en groothandels en het ontwerpen van holistische oplossingen voor procesoptimalisatie voor uitgevers en merken. Terwijl Squadra zich richt op het begeleiden van bedrijven bij hun digitale transformatie en eCommerce/omnichannel strategieën, focust Qonqord op het efficiënter inrichten van de creatieve- en multichannel publicatieprocessen door middel van geautomatiseerde workflows.

Laten we eens kijken wat deze samenwerking kan betekenen voor boven genoemde ondernemingen.

Wat Squadra Inbrengt

Squadra is een naam die synoniem staat voor deskundige begeleiding in digitale transformatie en eCommerce/omnichannel strategieën. Met gespecialiseerde units die zich richten op domeinen als Master Data Management, Data Science & Machine Learning (Machine Learning Company), AI en meer, biedt Squadra een veelzijdig pakket aan diensten om bedrijven vooruit te helpen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem een kijkje op de website!

Wat Qonqord Aanbiedt

Qonqord, aan de andere kant, richt zich op consultancy in digital asset management, media-neutrale contentcreatie en Adobe InDesign-automatisering. Door processen te ontwerpen en te implementeren die een hoge efficiëntie en effectiviteit van marketingcampagnes garanderen, helpt Qonqord bedrijven om hun content supply chain verregaand te automatiseren.

Het Concept van Content Orkestratie

Content orkestratie is de integrale, holistische benadering die ontstaat wanneer de expertise van Squadra en Qonqord samenkomen. Het doel is simpel: het ontwerpen en implementeren van procesautomatisering bij mediabedrijven, retailers en groothandels die maximale efficiëntie en effectiviteit bieden, zowel online als offline.

Meer dan alleen Consultancy

Wat deze samenwerking onderscheidt, is dat het verder gaat dan traditionele consultancy. Naast de strategische aspecten van digitale transformatie brengen beide partijen samen alle processen in kaart van product data management, master data managenet en commerce tot en met creative workflow automation en omnichannel markting. Daarnaast implementeren beide partijen samen de best passende software platformen.  Dit zorgt voor een naadloze overgang van theorie naar praktijk.

Toegevoegde Waarde voor Bedrijven

Voor mediabedrijven, retailers, e-tailers en groothandel betekent dit dat ze niet alleen begeleid worden in de juiste strategische richting, maar dat ze ook concrete tools en processen krijgen die ze direct kunnen implementeren. Zo wordt de effectiviteit van zowel on- als offline marketingcampagnes gemaximaliseerd.

Tot slot

De samenwerking tussen Squadra en Qonqord biedt een geïntegreerde consultancy-aanpak die de term content orkestratie tot leven brengt. Of je nu je marketingcampagnes wilt verbeteren, je digitale transformatie wilt versnellen of gewoon op zoek bent naar een meer efficiënte manier van werken, deze samenwerking helpt je jouw unieke behoeften in kaart te brengen en te vertalen naar efficiënte en effectieve processen. We gaan graag samen het gesprek met je aan om mee te denken en jouw content- en marketinguitdagingen.

Share:

Blog

Hoe succesvolle uitgevers en mediabedrijven zich onderscheiden in een volatiele markt

In deze blog duiken we in de belangrijkste onderscheidende elementen van succesvolle uitgevers en mediabedrijven in een volatiele markt.

Lees meer..
Blog

Chili Publish: Efficiënte Content Creatie voor lokale en persoonlijke marketing

Vandaag hebben we deelgenomen aan het jaarlijkse Chili Publish event in Brussel. Inspirerende sessies en praktische cases maakten van dit …

Lees meer..
Blog

Wat is de beste software voor content orchestration?

Content orchestration is gebaseerd op de heilige drie-eenheid People, Process en Technology. Het is dus belangrijk om vast te stellen …

Lees meer..

Afspraak maken