Samenwerking tussen PublishOne en Qonqord

Een Game-Changer in Publicatieworkflows voor uitgevers en kenniscentra in de educatieve, juridische en fiscale sector

Inleiding

Bij Qonqord zijn we er altijd op gebrand om contentprocessen te optimaliseren. Daarom zijn we enthousiast over onze samenwerking met PublishOne. In deze blogpost zoomen we in op hoe deze samenwerking een toegevoegde waarde biedt voor onze klanten en hoe het PublishOne-platform dagelijks toegevoegde waarde levert aan uitgevers en kenniscentra.

Over PublishOne

PublishOne is meer dan alleen een softwareontwikkelaar; het is een specialist in workflowoplossingen specifiek voor educatieve, juridische en fiscale uitgeverijen en kenniscentra. Het PublishOne platform maakt het beheer, de bewerking en de publicatie van content, zowel online als offline, eenvoudig en effectief. Met naadloze integratie van MS Word-teksten en automatisering van off- en online- publicatieprocessen, zet PublishOne de standaard voor efficiency.

Waarom deze samenwerking?

De samenwerking tussen PublishOne en Qonqord is geen toeval maar een strategische match. Terwijl Qonqord uitgebreide expertise heeft in het automatiseren van workflows en processen, focust PublishOne zich op het doorontwikkelen van PublishOne als cloudsoftwareplatform. “Door de samenwerking helpen we klanten met hun dagelijkse contentuitdagingen in een snel veranderende markt”. Aldus Wilto Hofman van PublishOne.

Hoe het werkt in de praktijk:

Beeld je in dat je verantwoordelijk bent met het publiceren van content voor verschillende kanalen. Met PublishOne aan je zijde kun je eenvoudig content creëren, managen en publiceren. Alle deelnemers werken samen in één centraal platform voor contentcreatie en -verrijking.

  • Automatische synchronisatie van Word-bestanden
  • Automatische conversie naar Adobe InDesign
  • Review en Goedkeuring: Redactionele teams kunnen content moeiteloos reviewen en goedkeuren binnen de workflow.
  • Publicatie: Distribueer je goedgekeurde content eenvoudig op basis van verschillende statussen.
  • Rollen en Rechten: Toewijzing van specifieke rollen en rechten aan verschillende gebruikers is een fluitje van een cent.

Wat betekent dat voor jou?

  • Tijdsbesparing: Door automatisering wordt elk aspect van contentcreatie en -distributie versneld.
  • Kostenbeheersing: Minder handmatige taken betekent minder tijd en dus minder kosten.
  • Flexibiliteit: Het platform kan naar behoefte worden aangepast, waardoor je bedrijf sneller kan inspelen op veranderende marktomstandigheden.

Conclusie:

De samenwerking tussen PublishOne en Qonqord biedt een praktische en veelzijdige oplossing voor iedereen die zoekt naar efficiëntere publicatieprocessen of wel naar een slimme content supply chain.

Interesse?

Neem dan contact op met onze sales voor een kennismakingsgesprek en ontdek zelf de veelzijdige mogelijkheden van PublishOne.

Share:

Blog

Versnel je content supply chain: van WoodWing Assets tot online publicatie

Als gevolg van de digitale transformatie is de snelheid waarmee content wordt gecreëerd en gepubliceerd cruciaal. Voor fotografen, beeldbewerkers en …

Lees meer..
Blog

De kansen en bedreigingen van AI voor publishers

Inleiding Artificial Intelligence (AI) wordt voor steeds meer uitgevers een belangrijk topic geworden. AI biedt zowel kansen als bedreigingen voor …

Lees meer..
Blog

Het Belang van een Content Hub, het centrale brein van uitgevers en merken

Een content hub fungeert als het centrale brein van een organisatie, waardoor het beheren, organiseren en distribueren van content op alle touchpoints efficiënter en effectiever ingeregeld kan worden. Een content hub is het fundament voor content orchestration.

Lees meer..

Afspraak maken