Webinar opname nu beschikbaar: verhoog je Retail Content beheer met AI

Ons recente webinar is nu beschikbaar! Georganiseerd door Squadra, AWS, WoodWing en natuurlijk Qonqord, biedt dit webinar waardevolle inzichten en strategieën die door ons expertpanel zijn gedeeld. Als je de live sessie hebt gemist, kun je nu alle informatie inhalen. Dit 45-minuten durende webinar is speciaal ontworpen om marketingleiders in de retailsector te helpen hun contentbeheer te verbeteren met de kracht van AI.

Belangrijkste Inzichten uit het Webinar:

Het Evoluerende Retail Landschap en de Impact van AI:
Verken de huidige trends in retail en begrijp de transformatieve rol van generatieve AI bij het verbeteren van omnichannel levering. Leer hoe AI de toekomst van retail vormgeeft en hoe jij voorop kunt blijven lopen.

Revolutioneren van Contentbeheer:
Krijg de laatste updates over Content Management Systemen (CMS), Product Information Management (PIM) en Digital Asset Management (DAM) technologieën. Ontdek hoe deze tools je contentworkflows kunnen stroomlijnen en betere klantervaringen kunnen creëren.

AI in Retail Contentbeheer:
Duik diep in de praktische toepassingen van AI in contentbeheer. Van het verbeteren van contentontdekking en -creatie tot personalisatie en automatisering, zie hoe AI je benadering van content kan revolutioneren.

Succesverhalen:
Analyseer een gedetailleerde case study die de succesvolle implementatie van geavanceerde contentstrategieën in retail laat zien. Leer van praktijkvoorbeelden en zie de tastbare voordelen van het integreren van AI in je contentbeheerprocessen.

Dit webinar is een must-see voor marketingleiders die inzichten en strategieën willen verkrijgen om hun contentbeheer te verbeteren. Het bevat ook een Q&A-sessie waarin deelnemers hun vragen direct aan ons expertpanel konden stellen, wat nog meer waardevolle inzichten biedt.

Mis deze kans niet om te leren van industrie-experts en op de hoogte te blijven van de nieuwste trends en technologieën die de toekomst van retail vormgeven.

Bekijk Nu de Webinar Opname

Blijf voorop in de dynamische wereld van retail door de kracht van AI te benutten om je contentbeheerstrategieën te transformeren. Je kan natuurlijk altijd contact met op ons nemen om samen te kijken naar de mogelijkheden van AI binnen jouw organisatie.

Share:

Other webinars

webinars

Webinar Retail Workflow Platform – Publication Organizer

Digital transformation is a trend that continues in retail land. In addition to the house and house folders, web, app …

Lees meer..
Geen onderdeel van een categorie

Webinar “Simplify content creation and publication with the PublishOne Word editor”.

Terugblik Webinar: Vereenvoudig je Contentcreatie en Publicatieproces Heb je ons recente webinar gemist waarin we diepgaand hebben besproken hoe je …

Lees meer..

Afspraak maken