Werken bij

Vacatures:

werken bij 1 - admin
werken bij 1 - admin

Werken bij

We brengen content en technologie samen en helpen je een sterker merk bouwen

“Technology is nothing. What’s important is that you have a faith in people, that they’re basically good and smart, and if you give them tools, they’ll do wonderful things with them.”

- Steve Jobs-

Content Orchestration

Het orkestreren van de processen rondom contentcreatie en publiceren wordt een steeds grotere uitdaging voor (corporate) uitgevers en merken. Dit wordt veroorzaakt door de enorm groeiende behoefte aan visuele content, het uiteindelijk dagelijks inzetten hiervan op alle relevante mediakanalen en de toenemende complexiteit van deze processen. 

Lenigheid en snelheid van creatie zijn een ultieme randvoorwaarde in de snelheid van soms dagelijkse campagnes. Medewerkers van Qonqord zijn bevlogen en gaan graag de uitdaging aan om klanten te helpen met het versnellen van de creatie- en publicatieprocessen.

Dit doen we door alle facetten van content – van asset management, productdata management tot geautomatiseerde opmaak – te analyseren en uiteindelijke te orkestreren tot één samenhangend en gebalanceerd proces.

Werken bij Qonqord betekent voor jou onderdeel uitmaken van een bevlogen en gedreven team. Samen met je collega’s werk je elke dag samen aan uitdagende projecten bij A merk klanten en draag je bij aan het voortdurend verbeteren van werkprocessen en aan de uiteindelijke merkuitstraling.

we work qonqord - admin

Kernwaarden

1

Oog hebben voor elkaar en andermans belangen. Je verdiepen in de uitdagingen van jouw collega’s en klanten om samen tot de beste oplossing te komen.

2

Een antwoord willen geven op de vraag achter de vraag. Oprechte interesse in jouw collega en klant om hem/haar van het beste advies te voorzien.

3

Hart hebben voor jouw werk en hier energie van krijgen. Jezelf continue willen verbeteren en  ontwikkelen en klaar staan voor jouw collega’s en klanten.

Building the business

Herken jij je in onze visie “You don’t build a business, you build people, and then people build the business”? 

Ben je enthousiast om aan de slag te gaan met internationaal erkende merken en vooraanstaande uitgevers? Stel je voor dat je bijdraagt aan het succes van namen als Albelli, Yamaha, NCOI, en uitgevers zoals DPG Media, New Skool Media, het Financieel Dagblad, en Audax. Bij ons krijg je de unieke kans om deze en vele andere (internationale) organisaties te ondersteunen in hun contentcreatie- en publicatieprocessen. 

Herken jij jezelf in de kernwaarden betrokken, bevlogen en nieuwsgierig? Ben je verbindend, en vind je het leuk processen te analyseren, te verbeteren en samen met diverse teams implementaties bij onze klanten te verzorgen en daarna gebruikers te ondersteunen bij het werken met onze platformen? 

Dan ben je van harte welkom bij ons team!

Afspraak maken