Consultative
Sales

Met affiniteit voor procesoptimalisatie van de marketing- en contentprocessen bij merken en mediabedrijven. 

toren 1 - admin
toren - admin

Werken bij

We brengen content en technologie samen en helpen je een sterker merk bouwen

Consultative Sales

Workflow, Content management, Marketing Automation. Als consultative sales begrijp je waar de uitdagingen liggen bij merken en hoe je samen met onze consultants kunt helpen om contentcreatie- en publicatieprocessen te automatiseren.

Workflow Consultancy & Implementatie van ons software Platform voor Content Orchestration

 

Qonqord is Europees marktleider op het gebied van content orchestration. Qonqord werkt voor merken zoals NCOI, Yamaha Motor Europe, Albelli, G-Star en Albert Heijn. Als consultative sales wordt je gedreven door uitdagingen bij merken op het vlak van procesoptimalisatie ten aanzien van contentcreatie en multichannel publiceren. Je combineert vindingrijkheid om met klanten in contact te komen met een sterk analytisch vermogen. Door jouw enthousiasme, positiviteit en doorzettingsvermogen in combinatie met je communicatieve vaardigheden weet je het vertrouwen te winnen van potentiële klanten. Je verdiept je nadrukkelijk in de processen en werkt samen met onze consultants voorstellen uit voor optimalisatie en automatisering. Je wordt er blij van om nieuwe klanten bij Qonqord aan boord te halen en samen met ons team te zorgen dat onze klanten efficiënter kunnen werken de time to marketing kunnen verkorten en kosten reduceren. Je bent pas tevreden als de klant tevreden is.

Salarisindicatie:In overleg
Dienstverband:Tijdelijk met intentie vast
Uren:32 - 40 uur per week
Locatie:Hilversum

Inspirerend en overtuigend

Naar wie zijn wij op zoek?

Je hebt minimaal een afgeronde HBO-opleiding in de ICT of marketing en je bent toe aan een tweede of derde stap in jouw loopbaan. Ervaring met marketing of in het bijzonder met marketing automation is een pré. Daarnaast ben je enthousiast en nieuwsgierig naar de mogelijkheden van technologie ten behoeve van  content orkestratie-processen. Jij bent een innemende, inspirerende persoonlijkheid die mensen met elkaar weet te verbinden en beschikt over een groot inlevingsvermogen en sterke adviesvaardigheden. Je denkt in kansen en mogelijkheden en bent inventief in het uitbouwen van je netwerk en het aanknopen van nieuwe contacten bij onze doelgroep. Je maakt in samenspraak met het MT salesplannen en voert deze uit.

Herken je jezelf in dit profiel en ben je enthousiast over de uitdaging? We ontmoeten je graag!

De procedure

Snel en zorgvuldig

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt
niet op prijs gesteld.

Sollicitaties kunnen worden gestuurd naar:
alexandra.goemans@qonqord.com. Voor vragen kan telefonisch contact
worden opgenomen met Alexandra Goemans op telefoonnummer
06 21 50 09 36.

Wanneer je solliciteert ontvang je binnen 24 uur een reactie.

Afspraak maken