Helpdesk
Medewerker

Met commercieel gevoel

toren 1 - admin
toren - admin

Werken bij

We brengen content en technologie samen en helpen je een sterker merk bouwen

Helpdesk
medewerker

Vragen over het gebruik van software, technische issues, troubleshooting en samenwerken met applicatie-specialisten. Als helpdeskmedewerker ben je steun en toeverlaat voor onze klanten.

Helpdesk customer support

Als helpdeskmedewerker houd je je samen met je collega’s bezig met het oplossen van applicatie- en it-problemen van onze klanten. Onze klanten zijn mediabedrijven en merken die gebruik maken van onze workflowoplossingen.  Deze zijn gebaseerd op software van onder anderen Adobe en WoodWing en worden in Amazon gehost.

Als helpdesk medewerker sta je klanten te woord en helpt hen bij het oplossen van vragen en problemen met de software. Je wordt hierbij ondersteund door ons service-team dat bestaat uit applicatie- en ict specialisten die samen de tweede-lijns support invullen. Je maakt gebruik van ons helpdesk ticket systeem waarin we de vragen, oplossingen en de responsetijd managen.

Wij zorgen ervoor dat je wordt opgeleid in de verschillende applicaties en platformen die wij voor onze klanten inzetten en de ondersteunende software die we hiervoor gebruiken.

Wij bieden je een uitdagende en leuke werkomgeving bij een dynamisch, inspirerend en innovatief bedrijf dat werkt voor schitterende merken zoals, o.a. Yamaha, DPG, Bavaria, ANWB, New Skool Media, Audax, Hoogvliet, G-Star en NCOI. Ons Team

Salarisindicatie:In overleg
Dienstverband:Tijdelijk met intentie vast
Uren:32 - 40 uur per week
Locatie:Hilversum

Communicatief vaardig en klantgericht

Waar maak jij het verschil mee?

Je hebt minimaal een afgeronde HBO-opleiding in de ICT  Je vind het leuk om klanten dagelijks bij te staan bij het oplossen van vragen van key users. Je bent een echte teamplayer die zich samen met zijn directe collega’s vastbijt in softwareproblemen bij onze klanten. Je bent klantgericht, communicatief vaardig en wilt je graag verder kunnen ontwikkelen binnen onze organisatie.

 

Herken je jezelf in dit profiel en ben je enthousiast over de uitdaging? We ontmoeten je graag!

De procedure

Snel en zorgvuldig

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt
niet op prijs gesteld.

Sollicitaties kunnen worden gestuurd naar:
alexandra.goemans@qonqord.com. Voor vragen kan telefonisch contact
worden opgenomen met Alexandra Goemans op telefoonnummer
06 21 50 09 36.

Wanneer je solliciteert ontvang je binnen 24 uur een reactie.

Afspraak maken