Marketing
Medewerker

Met commercieel gevoel

toren 1 - admin
toren - admin

Werken bij

We brengen content en technologie samen en helpen je een sterker merk bouwen

Techniek, pre-Sales,
projectmanagement.
Als senior Consultant kun je
in deze rol je hart ophalen!

we work qonqord - admin

Totaaloplossingen

Wij leveren totaaloplossingen voor klanten in media en marketing. Jij wordt mede verantwoordelijk voor het initi ren, uitvoeren, bewaken en opleveren van systeemimplementaties voor onze klanten. Je analyseert alle (implementatie) risico’s en adviseert hieromtrent in het pre-sales traject. Optimaal resultaat en een tevreden klant, dat is waar jij voor staat. Projectplannen maken en het formuleren van projectdoelstellingen dat is maakt deze functie helemaal af. 

Door jouw enthousiasme en positiviteit zorg je ervoor dat het beoogde eindresultaat op het netvlies staat van de projectleden, de stakeholders en jouw collega’s. Kosten, kwaliteit, tijd, organisatie en communicatie. Jij doorziet wat nodig is om projecten tot tevredenheid uit te voeren, in technisch en commercieel perspectief.

Salarisindicatie:In overleg
Dienstverband:Tijdelijk met intentie vast
Uren:32 - 40 uur per week
Locatie:Veenendaal

Met commercieel gevoel

Waar maak jij verschil mee?

Je hebt minimaal een afgeronde HBO-opleiding in de ICT en je bent toe aan een tweede of derde stap in jouw loopbaan. Ervaring met projectmanagement is een pre en een commerci le mindset daar maak je het verschil mee. Daarnaast ben je enthousiast en nieuwsgierig naar de mogelijkheden van technologie in het uitgeefproces. Jij bent een innemende, inspirerende bruggenbouwer die mensen met elkaar weet te verbinden en beschikt over groot inlevingsvermogen en sterke adviesvaardigheden. Je denkt in kansen en mogelijkheden en snapt dat een project alleen maar succesvol kan worden uitgevoerd wanneer je zowel de techniek als de communicatie in de vingers hebt. Herken je jezelf in dit profiel en ben je enthousiast over de uitdaging? We ontmoeten je graag!

De procedure

Snel en zorgvuldig

De werving- en selectieprocedure is exclusief uitbesteed aan
byA!ex, acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt
niet op prijs gesteld.

Sollicitaties kunnen worden gestuurd naar:
alexandra@by-alex.nl. Voor vragen kan telefonisch contact
worden opgenomen met Alexandra Schuszler op telefoonnummer
06 21 50 09 36.

De eerste selectiegesprekken zullen plaatsvinden in de week
27 mei en 3 juni. Na deze gespreksronde, vinden de sollicitatiegesprekken
plaats in de week van 10 juni.

Afspraak maken