Project-manager

Met commercieel gevoel

toren 1 - admin
toren - admin

Werken bij

We brengen content en technologie samen en helpen je een sterker merk bouwen

Projectmanager

Als projectmanager kun je bij Qonqord het verschil maken!

De functie

Qonqord helpt klanten bij het orkestreren van contentcreatie- en publicatieprocessen in media en marketing. Je wordt verantwoordelijk voor het managen, bewaken en en opleveren van implementaties bij onze klanten. Je bewaakt de planning, de mile stones, het budget en mogelijke (implementatie-) risico’s van het project. Een succesvol project en een tevreden klant, dat is waar jij voor gaat.

Door jouw enthousiasme en positiviteit zorg je ervoor dat het beoogde eindresultaat op het netvlies staat van de projectleden, de stakeholders bij de klant en bij jouw collega’s. Kosten, kwaliteit, tijd, organisatie en communicatie. Jij doorziet wat nodig is om projecten tot tevredenheid uit te voeren, in functioneel en commercieel perspectief.

Team

Salarisindicatie:In overleg
Dienstverband:Tijdelijk met intentie vast
Uren:32 - 40 uur per week
Locatie:Hilversum

Met commercieel gevoel

Waar maak jij het verschil mee?

Je hebt minimaal een afgeronde HBO-opleiding bij voorkeur in de ict en je bent toe aan een tweede of derde stap in jouw loopbaan. Ervaring met projectmanagement is een must en een commerciële mindset, daar maak je het verschil mee. Daarnaast ben je enthousiast en nieuwsgierig naar de mogelijkheden van onze softwareplatformen voor contentcreatie-, management- en publicatieprocessen. Je bent een innemende, inspirerende bruggenbouwer die mensen met elkaar weet te verbinden en beschikt over de nodige overtuigingskracht. Je denkt in kansen en mogelijkheden en snapt dat een project alleen maar succesvol kan worden uitgevoerd wanneer je verwachtingen managed, alle werkzaamheden goed coördineert en duidelijk communiceert met zowel onze opdrachtgever als met de projectleden. Herken je jezelf in dit profiel en ben je enthousiast over de uitdaging? We ontmoeten je graag!

De procedure

Snel en zorgvuldig

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt
niet op prijs gesteld.

Sollicitaties kunnen worden gestuurd naar:
alexandra.goemans@qonqord.com. Voor vragen kan telefonisch contact
worden opgenomen met Alexandra Goemans op telefoonnummer
06 21 50 09 36.

Wanneer je solliciteert ontvang je binnen 24 uur een reactie.

Afspraak maken