Consultant

Met commercieel gevoel

toren 1 - admin
toren - admin

Werken bij

We brengen content en technologie samen en helpen je een sterker merk bouwen

Consultant met commercieel gevoel

Proces-analyse, -optimalisatie, content orkestratie en workflowautomatisering. Als consultant kun je in deze rol bij Qonqord je hart ophalen.

De functie

Qonqord helpt klanten bij het orkestreren van contentcreatie- en publicatieprocessen in media en marketing. Bijvoorbeeld bij NCOI, Albelli, Yamaha Motor Europe, DPG en New Skool Media. Jij helpt onderzoeken hoe werkprocessen zijn ingericht bij klanten, wijst knelpunten aan (as is) en bedenkt in samenspraak met collega’s hoe processen kunnen worden geoptimaliseerd en geautomatiseerd (to be). Je wordt mede verantwoordelijk voor het initiëren, uitvoeren, bewaken en opleveren van implementaties bij onze klanten. Je analyseert alle (implementatie-) risico’s en adviseert hieromtrent in het pre-sales- en implementatie traject. Optimaal resultaat en een tevreden klant, dat is waar jij voor gaat.

Door jouw enthousiasme en positiviteit zorg je ervoor dat het beoogde eindresultaat op het netvlies staat van alle stakeholders bij de klant, bij de projectmanager en de projectleden. Kosten, kwaliteit, tijd, organisatie en communicatie. Jij doorziet wat nodig is om projecten samen met ons team tot tevredenheid van onze klanten uit te voeren, in functioneel en commercieel perspectief.

Salarisindicatie:In overleg
Dienstverband:Tijdelijk met intentie vast
Uren:32 - 40 uur per week
Locatie:Hilversum

Met commercieel gevoel

Waar maak jij het verschil mee?

Je hebt minimaal een afgeronde HBO-opleiding in de ICT en of martech en je bent toe aan een tweede of derde stap in jouw loopbaan. Ervaring met consultancy is een pré en met een commerciële mindset maak je het verschil. Daarnaast ben je enthousiast en nieuwsgierig naar de mogelijkheden van technologie in contentcreatie- en publicatieprocessen. Je bent een innemende, inspirerende bruggenbouwer die mensen met elkaar weet te verbinden en beschikt over groot inlevingsvermogen en sterke adviesvaardigheden. Je denkt in kansen en mogelijkheden en snapt dat een project alleen maar succesvol kan worden uitgevoerd wanneer je zowel de techniek als de communicatie in de vingers hebt. Herken je jezelf in dit profiel en ben je enthousiast over de uitdaging? We ontmoeten je graag!

De procedure

Snel en zorgvuldig

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt
niet op prijs gesteld.

Sollicitaties kunnen worden gestuurd naar:
alexandra.goemans@qonqord.com. Voor vragen kan telefonisch contact
worden opgenomen met Alexandra Goemans op telefoonnummer
06 21 50 09 36.

Wanneer je solliciteert ontvang je binnen 24 uur een reactie.

Afspraak maken