Developer

Met je hoofd in de cloud en jouw beide benen stevig op de grond help jij onze klanten hun content slim en efficiënt te orchestreren. Digital Asset Management, Workflow, Content management, Marketing Automation, PIM, InDesign automation, dat is het speelveld voor content orchestration.

toren 1 - admin
toren - admin

Werken bij

We brengen content en technologie samen en helpen je een sterker merk bouwen

In samenwerking met onze consultants ontwikkelen onze developers integraties en extra functionaliteiten die onze klanten enthousiast maken.

Ontwikkeling & Implementatie van ons software Platform voor Content Orchestration

Qonqord is Europees marktleider op het gebied van content orchestration. Qonqord werkt voor gave merken en grote publishers, waarvoor we creatieve en innovatie oplossingen bouwen in de cloud.

Om klanten te kunnen helpen met het orkestreren van hun content zetten we Digital Asset Management, Workflow, CMS en Adobe InDesign automation software in. Ons cloud platform wordt geïntegreerd met PIM, Webshops, Web-CMS en CRM. Daarnaast vragen onze klanten om custom functionaliteiten. Hiervoor zoeken we een medior developer. 

Je gaat deel uitmaken van een team van developers en werkt samen met consultants en projectmanagers aan voortdurend nieuwe en uitdagende projecten bij merken en media-bedrijven. Qonqord biedt een gezellige informele werksfeer. Ons kantoor staat letterlijk in het bos bij het Mediapark in Hilversum, je loopt zo het bos in en de hei op om je hoofd even schoon te kunnen maken en te genieten van de prachtige natuur.

Samen met een team van internationale developers uit Portugal, België en Engeland werk je aan oplossingen en services voor onze klanten. Je gaat aan op API’s en bent altijd nieuwsgierig naar de nieuwe ontwikkelingen binnen de markt. Samen met de internationale collega’s organiseren we soms hackathons, om zo inspiratie op te doen en innovatie te stimuleren. Lijkt dit jou ook wat? lees dan vooral verder! 

Salarisindicatie:In overleg
Dienstverband:Tijdelijk met intentie vast
Uren:32 - 40 uur per week
Locatie:Hilversum

Nieuwsgierig en oplossingsgericht

Naar wie zijn wij op zoek?

Je hebt minimaal een afgeronde HBO-opleiding in de ICT en je bent toe aan een nieuwe stap in jouw loopbaan. Je bent enthousiast en nieuwsgierig naar technische en functionele uitdagingen in content orkestratie-processen. Je heb een ondernemende instelling en vindt het leuk samen met collega’s te sparren over uitdagingen en mogelijke slimme content management- en publishing-oplossingen voor merken en uitgevers.

Je hebt kennis van PHP, XML, SQL-kennis, daarnaast word je van API’s ook niet bang. Ervaring met cloudtechnologieën en AWS is een pre. 

Herken je jezelf in dit profiel en ben je enthousiast over de uitdaging? We ontmoeten je graag!

De procedure

Snel en zorgvuldig

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Sollicitaties kunnen worden gestuurd naar:
alexandra.goemans@qonqord.com

Voor vragen kan telefonisch contact worden opgenomen met Alexandra Goemans op telefoonnummer:
06 21 50 09 36.

Wanneer je solliciteert ontvang je binnen 24 uur een reactie.

Afspraak maken