Developer

Voor het orkestreren van content bij onze klanten zoeken we voor de uitbreiding van ons development-team een integratie-, plug-in en add-on developer.

toren 1 - admin
toren - admin

Werken bij

We brengen content en technologie samen en helpen je een sterker merk bouwen

Digital Asset Management, Workflow, Content management, Marketing Automation, PIM, InDesign automation, dat is het speelveld voor content orchestration. Onze developers bouwen in samenspraak met onze consultants, integraties en extra functionaliteiten waar onze klanten blij van worden.

Workflow Consultancy & Implementatie van ons software Platform voor Content Orchestration

Qonqord is Europees marktleider op het gebied van content orchestration. Qonqord werkt voor merken zoals NCOI, Yamaha Motor Europe, Albelli, G-Star en Albert Heijn.

Om klanten te kunnen helpen met het orkestreren van hun marketing content zetten we Digital Asset Management, Workflow, CMS en Adobe InDesign automation software in. Ons cloud platform wordt geïntegreerd met PIM, Webshops, Web-CMS en CRM. Daarnaast vragen onze klanten om custom functionaliteiten. Hiervoor zoeken we een integratie-, add on- en plug-in developer. Je gaat deel uitmaken van een team van developers en werkt samen met consultants en projectmanagers aan voortdurend nieuwe en uitdagende projecten bij merken en media-bedrijven. Qonqord biedt een gezellige informele werksfeer. Ons kantoor staat letterlijk in het bos bij het Mediapark in Hilversum, je loopt zo het bos in en de hei op om je hoofd even schoon te kunnen maken en te genieten van de prachtige natuur.

Salarisindicatie:In overleg
Dienstverband:Tijdelijk met intentie vast
Uren:32 - 40 uur per week
Locatie:Hilversum

Niewsgierig en oplossingsgericht

Naar wie zijn wij op zoek?

Je hebt minimaal een afgeronde HBO-opleiding in de ICT en je bent toe aan een nieuwe stap in jouw loopbaan. Je bent enthousiast en nieuwsgierig naar technische en functionele uitdagingen in content orkestratie-processen. Je heb een ondernemende instelling en vindt het leuk samen met collega’s te sparren over uitdagingen en mogelijke slimme content management- en publishing-oplossingen voor merken en uitgevers.

Je hebt kennis van PHP, JavaScript/ TypeScript, MySQL, XML/ XSLT en werken met REST interfaces.

Herken je jezelf in dit profiel en ben je enthousiast over de uitdaging? We ontmoeten je graag!

De procedure

Snel en zorgvuldig

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt
niet op prijs gesteld.

Sollicitaties kunnen worden gestuurd naar:
alexandra.goemans@qonqord.com. Voor vragen kan telefonisch contact
worden opgenomen met Alexandra Goemans op telefoonnummer
06 21 50 09 36.

Wanneer je solliciteert ontvang je binnen 24 uur een reactie.

Afspraak maken