WoodWing Studio gereed voor Adobe InDesign CC 2024

Verkenning van de nieuwe functies van Adobe InDesign CC 2024 en de integratie met WoodWing Studio

Adobe heeft onlangs Adobe InDesign CC 2024 gelanceerd, waarmee een reeks nieuwe functies en verbeteringen wordt geïntroduceerd. Deze verbeteringen beloven het proces van contentcreatie voor ontwerpers en uitgevers naar een hoger niveau te tillen. Op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen in ontwerpsoftware is cruciaal voor het verbeteren van de workflow-efficiëntie en het benutten van alle creatieve mogelijkheden.

Wat is er nieuw in Adobe InDesign CC 2024?

Adobe InDesign CC 2024 introduceert een reeks nieuwe mogelijkheden ontworpen om ontwerpworkflows te stroomlijnen en de productiviteit te verhogen. Of je nu ingewikkelde printlay-outs maakt of interactieve digitale publicaties, deze nieuwste versie is uitgerust met tools om je creativiteit en efficiëntie te verbeteren.

Verbeterde gebruikersinterface: De bijgewerkte interface in Adobe InDesign CC 2024 is intuïtiever en aanpasbaar, waardoor gebruikers hun werkruimte kunnen afstemmen op hun workflow, wat de productiviteit en gebruiksvriendelijkheid verhoogt.

Geavanceerde typografische controle: Nieuwe typografische functies bieden gebruikers meer controle over tekst, waardoor het creëren van visueel aantrekkelijke en goed leesbare tekstinhoud mogelijk is.

• AI-gedreven automatisering: Door AI te benutten, automatiseert InDesign CC 2024 routinetaken zoals beeldbewerking en lay-outaanpassingen, waardoor er meer tijd vrijkomt voor creativiteit.

Integratie met WoodWing Studio 11.165

Adobe InDesign CC 2024 wordt nu volledig ondersteund door de nieuwste versie van WoodWing Studio, wat een naadloze ervaring biedt voor contentcreatie en -beheer. Deze integratie verhoogt de efficiëntie van content teams door directe toegang en beheer van assets vanuit de software mogelijk te maken, waardoor workflows van concept tot publicatie worden gestroomlijnd.

WoodWing Studio, werkt nu naadloos samen met InDesign CC 2024. Deze integratie biedt gebruikers controle en efficiëntie in hun contentcreatieproces, en zorgt voor een gestroomlijnde workflow die loopt van het initiële concept tot de uiteindelijke publicatie.

Geïnteresseerd in een upgrade naar de nieuwste versie van WoodWing Studio voor Adobe InDesign CC 2024 of een training van de nieuwe Adobe InDesign CC 2024 versie?

Neem contact op met Davey Kragting via davey.kragting@qonqord.com

Share:

Blog

Wat is de beste software voor content orchestration?

Content orchestration is gebaseerd op de heilige drie-eenheid People, Process en Technology. Het is dus belangrijk om vast te stellen …

Lees meer..
Blog

De toekomst van content management en content orchestration, van AI en AR tot duurzaamheid

Digitale content evolueert voortdurend. Managers en hun teams bij uitgevers en merken staan voor de dubbele uitdaging om niet alleen …

Lees meer..
Blog

De kracht van eigen video streamingkanalen voor uitgevers en merken 

In dit blogartikel wat de kracht van een eigen video streamingkanaal interessant is ten opzichte van bekende platforms zoals Vimeo en YouTube.

Lees meer..

Afspraak maken