Woodwing
Studio

woodwing studio desktop1 - admin
woodwing studio desktop1 - admin

Woodwing studio

WoodWing Studio wiel - admin

A future-Proof system

WoodWing Studio biedt ondersteuning voor een nieuwe manier van werken voor het creëren van medianeutrale content, waarbij de silo’s tussen print en digitaal worden doorbroken. Teams werken samen aan de totstandkoming van digitale en print stories ondersteund door een gestructureerde workflow met taken en accordering.

Medianeutrale Stories

Met studio maak je een medianeutraal “story” in de online editor, waarbij een (vooraf te bepalen) documentstructuur automatisch wordt toegepast. Beelden, video en illustraties kunnen eenvoudig worden toegevoegd vanuit het geïntegreerde DAM-systeem (WoodWing Assets). Er kunnen varianten van een story worden gemaakt, geëditeerd en automatisch op een lay-out worden geplaatst waarbij je een preview kunt beoordelen voordat je de story publiceert.

Integratie CMS, Social en Apps

Met behulp van het platform kun je uiteindelijk publiceren op digitale kanalen zoals je website, Facebook, Instagram en mobiele apps. Kanaal-specifieke zaken zoals url’s en seo kunnen uiteraard binnen het platform worden toegevoegd. Studio biedt plug-ins voor web CMS-, PIM- en CRM-systemen.

 

Print

Uiteraard kun je ook nog steeds magazines, brochures en andere print-uitingen maken met Studio. Studio werkt naadloos samen met Adobe InDesign (server) waarbij content automatisch kan worden opgemaakt met behulp van Adobe InDesign templates.

 

Qonqord Multichannel contentcreatie - admin

Multichannel
storytelling

Wil je ook media-neutrale content creëren zodat je het op ieder moment op ieder kanaal kunt publiceren?

Wil je meer weten over Woodwing Assets, de beeldbank applicatie van Woodwing?

Afspraak maken